Octavia 1.9 tdi 90 km jaki sprzet

09 Lip 2010, 15:56

witam.
mam skode z 2001r w niedalekiej przyszlosci chcialbym zaczac sluchac troszke lepszej jakosci muzyki(mam radio kenwuda iglosniki seryjne skody)
prosze was o pomoc (nie chce robic discteki na 4ech kolkach)doradzcie mi jakie radio glosniki
caly sprzet ,jakiej marki idt. z gory dziekuje
kozlarz
piotrekbu
Nowicjusz

Miejscowość: pojebana hiszpania

13 Lip 2010, 00:05

Podaj przynajmniej budżet jaki możesz przeznaczyć na te zakupy, bo tak z kapelusza to ciężko coś dobrać. Ja niedawno wyczaiłem fajny sklep z elektroniką do auta sklep.hadron.pl/cat-pl-22-Glosniki.html i myślę, że możesz tam spróbować. poproś o poradę - powiedz jakie masz oczekiwania i ile jesteś w stanie wydać. Myślę, że coś Ci doradzą.
Ostatnio edytowany przez winnetou, 14 Lip 2010, 00:51, edytowano w sumie 1 raz
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

16 Lip 2010, 12:19

budzet mam nie duzy okolo 1500zl chodzi mi zeby ten sprzet mial moc ale i zaby nie az duzo (glosniki subwofer wzmacniacz )
kozlarz
piotrekbu
Nowicjusz

26 Lip 2010, 14:08

W tym budżecie można już coś sensownego kupić - szału raczej nie będzie, ale sam pisałeś, że nie chodzi o dyskotekę. Tak jak pisałem wcześniej - najlepiej jeśli popytasz specjalistów od audio w dobrych sklepach. Wystarczy, że podasz budżet, a oni coś Ci zmontują - jeśli wybierzesz odpowiednie miejsce, to nie będziesz zawiedziony.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

02 Sie 2010, 13:42

oki dzieks
kozlarz
piotrekbu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept Gran Coupé 2010
    BMW Concept Gran Coupé to połączenie luksusu i elegancji z wyjątkową dynamiką. Pojazd studyjny łączy w sobie sportowy charakter sedana oraz komfort klasycznego Gran Turismo, tworząc mieszankę najlepszych cech estetycznych ...