Witam. Mam takie pytanie czy odpalać na plaka można aby w samochodach z sinikami o ZS czy w silniku o ZI też można ?? I jak to się robi . Jeszcze jedno pytanie czy jak w zimne dni zamarza mi przepustnica to można ją czymś spryskać aby rozmrozić albo pomóc ???
To jest benzynka,więc czasami na plaku odpalać można,diesle tylko na łańcuchach.Ja jednak starałbym się zlikwidować przyczynę,najszybciej w tych autach zaczynają szwankować cewki zapłonowe.
Dobry akumulator prosto z półki Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...
Toyota Yaris GRMN Był marzec 2017 roku. Toyota Yaris WRC zdążyła już pokazać, na co ją stać, wygrywając Rajd Szwecji i docierając do mety jako druga w Rajdzie Monte Carlo. Wtedy na Salon Samochodowy w Genewie wjechał Yaris GRMN. Rasowy hot ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.