Witam.
Szukałem na forum odpowiedzi ale nie mogę się doszukać, a chodzi mi dokładnie o to, że jak wyrabiałem prawo jazdy jeszcze w roku 1997 wbili mi w ograniczeniach "zakaz wykonywania zawodu kierowcy" z przyczyny słabszego wzroku, ale kiedy zmieniałem prawko na nowe nie widzę żadnych ograniczeń. Stąd moje pytanie czy to ograniczenie dalej istnieje w jakiejś bazie i ciągle policja albo ktoś inny może to sprawdzić?
wykonując zawód kierowcy musisz, mieć świadectwo kwalifikacji, do którego musisz przejść kilku lekarzy w tym okulistę i zdać psychotesty ten zapis po prostu stracił sens istnienia na Prawie Jazdy
Awaria samochodu w weekend. Jak oszacować koszty? Weekendowa wycieczka to przyjemna wizja spędzenia wolnego czasu. Co jednak zrobić, gdy podczas podróży zepsuje się auto? Bezpieczeństwo pasażerów i kierowcy to podstawa. Później trzeba jeszcze pomyśleć ...
SKODA Octavia - przemyślane rozwiązania SKODA Octavia to najważniejszy z modeli marki, który wciąż bije rekordy popularności i jest najchętniej kupowanym modelem od 2009 roku w Polsce. Debiut trzeciej generacji tego auta stanowi wielkie wydarzenie dla całej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.