Omijajcie Mercedesa Actrosa - problemy z serwisem

11 Lis 2017, 16:49

Dzień dobry,
Chciałbym wam opowiedzieć przez co ostatnio muszę przechodzić z Mercedesem a mianowicie w firmie posiadamy około 40 aut ciężarowych w tym 7 Mercedesów Actrosów i ostatni raz kupiłem samochody tej marki. Samochody są złej jakości a serwis niekompetentny.
W 3 mercedesach actrosach po około 300tyś km przebiegu (serwisowanych w mercedesie) padły silniki a nadmierne zużycie oleju(w okresie gwarancji) które poprzedziło zniszczenie silników nie jest podstawą naprawy serwisowej. Ten przypadek opisałem w piśmie do mercedesa i zmuszony byłem oddać sprawę do sądu.
Omijajcie tą firmę.
Dla zainteresowanych szczegółami sprawy służę pomocą.
[email widoczny po zalogowaniu]
betonbud
Obserwowany

Auto: Actros

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 5.0 V8 2UR-GSE - Lexus
    Silniki samochodów luksusowej japońskiej marki słyną z doskonałej kultury pracy, niezawodności i znakomitych osiągów. Jednak prawdziwą dumą Lexusa jest 2UR-GSE – pięciolitrowy, wolnossący silnik V8, napędzający ...
    Tablica rejestracyjna przypisana do samochodu
    Na początku roku czyli dokładnie 31 stycznia 2022 zaczęły obowiązywać przepisy pozwalające na pozostawienie aktualnych tablic rejestracyjnych samochodu przy zmianie właściciela i niezależnie od regionu polski. Aktualnie kupując ...