Kupiłem go nie dawno, według informacji jakie otrzymałem od poprzedniego właściciela została tam wymieniona - zregenerowana turbina.
Ale jak się mocniej przygazuje to słychać piszczenie z tego wirnika.
Co to może oznaczać bo kiedyś słyszałem że jak wirnik jest Chiński to tak go będzie słychać.
I mam jeszcze pytanie czy da się ten pis jakoś zredukować np. myślałem o wlaniu do oleju takiego doktora co zagęszcza olej czy to pomogło by na wyelminowaniu albo redukcji tego pisku wirnika chociaż na jakiś czas ?
Wirnika z reguły się nie wymienia, chyba że jest uszkodzony mechanicznie, dla mnie to źle zregenerwana turbina lub niewłaściwy montaż.
loret napisał(a):myślałem o wlaniu do oleju takiego doktora co zagęszcza olej
szczególnie polecam gdy chce się zabić szybko swój silnik NIE takich rzeczy się nie leje do silnika, to jest ukrywanie problemów na krótką chwilę. Nie pomoże to na Twój problem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.