W końcu mam swoje cudeńko. Zdecydowałem się odkupić po taniości po rodzinie Opla Astrę z 2000. Samochód zadbany i tańszy niż jakbym go od jakiegoś pośrednika brał. Właśnie oddaję go żeby mi rozrząd zrobili ;]
No właśnie to jest to 1.8 w benzynie... Zastanawiałem się nad gazem bo w sumie teraz to już w ogóle praktycznie darmo się jeździ na nim jak mi kumpel gadał ale nie znam się na tym...
Zmiana opony na letnie? Lepiej tydzień za późno niż dzień za wcześnie! Temperatury rano i wieczorem przekraczające 7 stopni Celsjusza to znak, że nadchodzi czas na zmianę ogumienia sezonowego. Nie warto jeździć latem na zimówkach, ale moment wymiany opon na letnie warto dobrze zaplanować. ...
Czy nowy Lexus CT zyska napęd elektryczny? Brytyjski magazyn Auto Express analizuje przyszłość popularnego w Europie Lexusa CT 200h przewidując, że nowa generacja samochodu, oparta na platformie TNGA pojawi się w 2020 roku i – w przeciwieństwie do aktualnego ...
oj tam, jakoś rozpoznałaś że taka jak u Ciebie, to nie jest tak źle to i tak lepiej niż większość kobiet (tylko kolory samochodów) bez urazy oczywiście drogie Panie :p
to przypadek, pewnie wszystkie wyglądają tak samo a gdzie robiłeś tak przy okazji? bo jak jesteś z Warszawy to mogę Ci polecić fajne miejsce do serwisowania, tam gdzie mi montowali
haha, no to niezły zbieg okoliczności, bo ja właśnie tam robiłam i chciałam Ci to polecić strasznie miłe miejsce, nie potraktowali mnie z góry jak to z reguły bywało przy odwiedzaniu mechanika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.