Opel Tigra - czyli ekonomiczne "sportowe" autko?

18 Kwi 2009, 12:49

Wezyrro ja tylko staram się logicznie podchodzić do życia ,mnie ciemnotę wcisnąc ciężko ,uważam że normalny facet za faceta się nie zabierze nigdy,nawet gdyby siedzial w pierdlu i 1000 lat!Ty też tak napewno uważasz .Ja kupiłbym Tigrę gdyby mi się podobala ,dlaczego nie ale gdyby ktoś rzekł o gej jedzie to pomyślałbym sobie cóż zacofany ciemny człowiek.Nie kupiłbym Tigry dlatego,że tylko udaje wóz z prawdziwego zdarzenia ,jest jak latlerek ktory szczerzy zęby ,tylko szczerzy!Ktoś kto się go przestraszy jest podobny do tego ,kto spodziewając się czegoś niesamowitego Tigrę kupi .Recze ci ,że trzepię d...ko moją starą jak swiat 190 tką każdej Tigrze ,samochodem na ktory patrząc pomyślałbyś sobie co taka locha potrafi.Ja lubię wilczki w owczej skórze ,nie lubię owiec w skórze wilka! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

18 Kwi 2009, 13:13

no i gitara Ty masz swoje zdanie,
ja mam swoje i"sportowcy" mają swoje.

A co do pierdla i siedzenia w nim 1203972103612036 lat to każdy wafel w tym ty i ja siędzący przed monitorem i piszące że on na zylion% tak by nie zrobił nie ma w tej dyskusji prawa głosu bo jesteśmy tu a nie tam.
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

18 Kwi 2009, 13:21

Sorry Wezyro ale wafle siedzą w pierdlach ani ty ani ja nie jestesmy waflami,jesteśmy twardzielami ,którzy biorą się z życiem za bary,mięczaki którzy siedzą w pierdlach sobie z życiem nie poradzili bo są zbyt ciency,okraść kogoś czy zabić?To potrafi każdy ,każdy potrafi siąść za kółko po pijaku ale nie każdy ma taki łeb na karku ,że nie siądzie chociażby nie wiem co.Ja nie wsiadłem nigdy po kielichu i nigdy tego nie uczynię,póki co jestem nieglupim człowiekiem ale gdy to uczynię to wybacz ,będę jednym z głupszych ludzi na tej planecie!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

18 Kwi 2009, 13:29

kolega ma na priv wiadomosc
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

18 Kwi 2009, 13:39

Panowie...wyobrażacie sobie jak dwóch niedużych Rumunów kopuluje w bagażniku Opla Tigry..? Albo jak pan owczarek posuwa pana spaniela w Civicu..? Toż to HIT !!! :shock: :shock: :wink:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

18 Kwi 2009, 13:55

mój kolega miał tigrę. niezłe autko można było polatać tylko trzeba było cisnąć a spalanie wychodziło kosmiczne do 10l dochodziło. zawieszenie jest dożywotnie, twarde ale wytrzymałe. w sam raz na nasze drogi. tylko że strasznie ciasno, nad jeziorko nie pojedziesz ze znajomymi najwyżej do kościoła z dziewczyną. a co do wyglądu(pedalskiego) to ja miałbym to gdzieś, najważniejsze aby tobie się podobał. ogólnie polecam.
hiszpan1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Madryt
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Kia Sorento po zmianach
    Odświeżona linia i zmodernizowana konstrukcja skorupy nadwozia, nowy silnik benzynowy 2.4 GDI o niższym zużyciu paliwa i emisji spalin, wyższy komfort podróżowania i lepsze własności jezdne – to tylko niektóre ...

18 Kwi 2009, 14:15

Tigra to auto w sam raz dla fryzjera:)

powazinie to sama nazwa "tigra" przywodzi na myśl geja:)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

18 Kwi 2009, 14:31

Dwoch małych Rumunów to ja sobie wyobrazam ale dwóch dużych to już nie!Majk ja bym Tigry nie kupił właśnie z tego powodu,facetowi Tigra nie pasuje ale w przeszłości mógłbym zrobić taki błąd ,dlaczego by nie?Kiedyś inaczej patrzyłem na Tigrę,wyrosłem z tego!Mnie by tak ta Tigra pasowała jak gówniarze papieros w ustach.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

19 Kwi 2009, 14:23

PhantomASA1 na prawdę jesteś taki ograniczony czy tylko udajesz?
Maq
Nowicjusz

19 Kwi 2009, 14:59

Mag piszę zawsze to co myślę uważaj na to co piszesz wytocz argumenty ale dobrze się zastanow bo mogę ci udowodnić ktory z nas jest ograniczony bardziej! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

21 Kwi 2009, 13:59

A co powiecie o mistsubishi colt V generacji? (1995-2003r)

- Fajny wygląd
- Dobre wyposażenie
- Rok produkcji: druga połowa lat 90.

Interesuje mnie silnik 1.3. To nie jest przypadkiem ten sam co w hondzie civic?

Co możecie powiedzieć o tym aucie? ;)
Bo jest dosyć tanie w porównaniu do hondy civic V generacji (tak się wydaje ) )

Jest też mniej popularny od Hondy Civic. Z jednej strony to dobrze ale z drugiej..
Jak jest z częściami eksploatacyjnymi?
MarcinUser
Początkujący

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Podkarpacie

21 Kwi 2009, 14:09

przyznam sie szczerze że dopiero tutaj wyczytałem że tigra to pedalskie auto nigdy bym jego o to nie posądził, ogólnie wydaje mi się że to dosyć fajny wóz mi osobiście sie ono podoba a gejem raczej nie jestem
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

21 Kwi 2009, 20:28

tigra sportowa?? bądźmy poważni...
TIGRA- pseudo sportowe auto, jak dla mnie to corsa z większym silnikiem, wynalazek dla tych co chcą mieć sportowy wóz tylko ich na niego nie stać.
metodoz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: śląsk