Opinia o leonie

04 Paź 2011, 20:22

stara śpiewka handlarzy, w DE jeździł dziadek, w necie jest tyle artykułów na temat kupna używanego samochodu wystarczy poszukać, jak masz możliwość weź czujnik grubości lakieru, laptopa z interfejsem VAG i kablem oczywiście
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

04 Paź 2011, 21:06

do komputera niestety nie bedzie jak podlaczyc
zyww
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

04 Paź 2011, 21:36

No racja,w to niewierz że jeżdził nim starszy człowiek.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Paź 2011, 21:38

Przypominam, że licznik też wygląda podejrzanie.. ;)
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM

04 Paź 2011, 23:00

nie mam sie kogo poradzic mieszkam sam z mama a ona tez zawiele nie pomaga. doradzcie jakos
zyww
Nowicjusz

04 Paź 2011, 23:22

Ja nie wiem co można jeszcze doradzić. Sprawdź dokładniej te części auta, na których Ci zależy, żeby się nie psuły. Ja np. zwracałbym uwagę na zawieszenie i silnik, ale to zależy od tego, czego Ty oczekujesz od auta. Jeśli jest taka możliwość, to umów się na jazdę próbną, a nie tylko oględziny. Podczas jazdy znajdź miejsce, gdzie można wykonać pełny obrót kierownicą(ukł. kierowniczy), sprawdź jak auto zachowuje się przy nagłym wdepnięciu gazu(silnik, skrzynia biegów) i jak radzi sobie na nierównym i zniszczonym asfalcie(zawieszenie).

Pewnie nie będziesz jeździć od razu tak agresywnie (jeśli wogóle), ale zawsze jest lepiej i bezpieczniej, jeśli auto ma swoje granice wyżej niż jego kierowca.

Nie przejmuj się stanem pedałów, foteli, bieżnika opon, bo takie rzeczy zawsze trzeba kiedyś wymienić.

Jeszcze jedno - jeśli pedał hamulca jest bardzo zdarty(wyślizgany przez but), to znaczy, że auto ma grubo ponad 300000km. Ja mam taki przebieg i w takim stanie mam tylko pedał sprzęgła. Kolejność zużycia to sprzęgło-gaz-hamulec.
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla E12 T-Sport Compressor (2005–2007)
    W 2004 roku na rynek weszła, zaprojektowana całkowicie od nowa i po raz pierwszy w europejskim biurze Toyoty w Nicei, Corolla E12. W gamie pojawiła się także, najmocniejsza w historii cywilnych Corolli, wersja T-Sport Compressor. ...

04 Paź 2011, 23:50

wielkie dzięki za pomoc
zyww
Nowicjusz

15 Paź 2011, 10:48

bardzo stylowy samochód dla ludzi którzy lubją szybką jazde polecam wersje R
kredek2222
Nowicjusz

Auto: BMW M6 507km