Ten skuter jest na sprzedaż ma 12tys, przebiegu - wygląd ma bardzo ładny (widziałem go już). Głośno chodzi, jest zrywny i nie wiem ile wyciąga ale szybko startuje. Jest na dotarciu jak tam pisze jest duzo wymienione oraz zadbany ale nie ma ikonek na kierownicy (np: gdzie są światła) tylko przycisku itp. Chce za niego 950 zł - jest bez akumulatora - brać czy nie?
Lexus NX w nowych wersjach NX, czyli jeden z najpopularniejszych modeli Lexusa doczekał się dwóch nowych wersji. Specjalne odmiany Spice & Chic oraz Cool & Bright wprowadzają w SUV-ie nowy wygląd, szersze wyposażenie standardowe i już ...
Podgrzewanie baterii w samochodzie elektrycznym do szybkiego ładowania Spotkałem się ostatnio z takim zagadnieniem podgrzewania baterii w samochodzie elektrycznym. Chodzi o to żeby wykorzystać pełną moc ładowania od razu po podłączeniu ładowarki temperatura baterii w samochodzie elektrycznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.