P.U.H JAROSŁAW WŁODARCZYK

15 Lip 2007, 13:37

Podobnie jak poprzedni temat, chcialem sie dowiedziec czy mial ktos do czynienia z tą firmą (czy ktos dostal auto). Nikogo nie chce oczerniac ani robic negatywnej reklamy ale procedury sa podobne z tego co czytalem na forum jak z firma "auto m". oto dane firmy:
P.U.H Jarosław Włodarczyk
ul. 700-lecia Brodnica
Auta byly wystawione przez dluzszy czas na gratce. w pewnym momencie wszystkie zniknely (nie wiem czy skonczyl sie czas ogloszen), teraz sa na kupsprzedaj.pl, oto link: www.wlodarczyk.kupsprzedaj.pl
Pani w biurze powiedziala mi ze te auta sa tak tnie bo sa z licytacji.prosze o komentarze
marthinez
Nowicjusz

Miejscowość: szczecin

18 Lip 2007, 20:58

Auta tanie i z licytacji oferował już Michał Spławski z Auto M. Ludzie nie pakujcie się w to, bo popłyniecie z kasą tak jak my.
gocha
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki
    Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...