Miałem seata toledo 2006r 2,0TDI auto z salonu kupiony jako demo, założenie w ASO chipsika skończyło się wezwaniem przed sądowym i nerwami. Lepiej tego silnika nie cipsikować. Skup się na samym silniku bo w moim seatku 130tyś.km od nowości zakończyło sie kosztami na poziomie 8k i to tylko dlatego że mam kolegę w ASO seata.
Aplikator napisał(a):Miałem Tourana 1.9 105 KM i zrobiłem na 130KM było wszystko ok i fajnie latał
Ale tu chodzi o silnik 2,0tdi coś tamu nie gra z tymi softami nie wgryzałem się w temat bo po doświadczeniach z różnymi tdi już się do nich wolę nie zbliżać ...więc ta wiedza jest mi nie potrzebna.
Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku? Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
[2018] Kia Ceed / Ceed SW Po prezentacji Hyudnaia i30 pojawił się bliźniak od Kii - Ceed. Największą zmianą według niektórych jest to, że w nazwie nie ma już apostrofa. Paleta silnikowa będzie najprawdopodobniej identyczna z i30 z 1,4T-GDi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.