Mam pytane dla osób które się znają na temat możliwej modyfikacji nadwozia w Polsce. Posiadam Fiata uno fire 1.0 z 2000r. to już praktycznie jest złom (jak to każdy fiat po 14 latach) Przegląd jest do 10 kwietnia i niema szans przejść kolejnego . Przedwczoraj musiałem jechać z otwartymi szybami przy -10 bo nawiew się zjarał i szyba przednia zaparował . Jadąc tak przez miasto wpadł mi do głowy pomysł aby zrobić z niego cabrio (odciąć dach) i przynajmniej mi przednia szyba nie zaparuje a i byłoby trochę zabawnie i śmiesznie . Moje pytanie brzmi czy bym mógł odciąć dach i tak jeździć legalnie po ulicach aby policja nie mogła się do tego doczepić . A jeśli nie to może jakiś pomysł byście mi podrzucili co by z tym samochodem zrobić trochę mi się nudzi a i tak idzie w Kwietniu na złom .
Nie możesz odciąć dachu bo musiałbyś zmienić rodzaj pojazdu w dowodzie i w dodatku takie uno byłoby zagrożeniem na drodze. Oddaj autko na złom dostaniesz 500zł. kup sobie rower będzie zdrowo i przyjemnie.
Jak bezpiecznie podróżować w ciąży? Kobiety spodziewające się dziecka powinny wiedzieć, jak bezpiecznie podróżować zarówno za kierownicą, jak i na fotelu pasażera. Jak więc podróżować bezpiecznie w ciąży? Oto nasze wskazówki: Pasy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.