Listwa ozdobna/ochronna na samochód

02 Lip 2012, 14:39

Witam,
Napisałem w dziale tuning bo myślę, że osoby tu zaglądające najlepiej będą mogły mi pomóc.
Przetrzepałem całe allegro i nie mogę znaleźć gumowej listwy ochronnej na samochód. Znaczy jest ich na allegro pełno, ale są po prostu cienkie/niskie, a jak są grube/wysokie to przy okazji i szerokie, a taką już posiadam i się szybko odkleja. Po prostu jest za ciężka i klej szybko puszcza. Na starym samochodzie miałem takie wąskie(ok 1cm), ale za to grube(również ok. 1cm) i one trzymały mi się parę lat i być może jeszcze się trzymają(samochód sprzedany). Niestety sklep w którym je kupowałem na metry, już ich nie sprzedaje. Może ktoś z Was widział takie listwy? Najlepiej wąskie, a wysokie/grube (jak najwięcej odstające od samochodu)

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam,
criginold
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1997
Auto: Chrysler Voygaer

16 Lip 2012, 10:01

ja takie listwy kupowałem w salonie samochodowym jako dodatkowe wyposażenie
4kola
Początkujący

Auto: Fiat Grande Punto

23 Paź 2012, 10:03

Poszukaj na allegro albo w sklepach internetowych z częściami do tuningu samochodowego.
edxrfc
Nowicjusz

Auto: Audi A4

23 Paź 2012, 16:02

Pytałeś sprzedających na allegro czy da radę kupić na metry?
kamil638
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mercedes w210
Silnik: 2.9 td
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1999

29 Sty 2013, 13:52

Na metry chyba raczej nei bardzo,tutaj musisz nać konkretnie jaki rozmiar listy chcesz kupić. Jak radzi Przedmówca: poszukałbym jeszcze w dobrych sklepach internetowych,gdzie masz największy wybór.
Dabtuner
Aktywny

10 Gru 2013, 14:14

Hej :)

też szukałem takiej gumowej listwy ochronnej na zderzak i udało mi się znaleźć na allegro i w sklepie internetowym. Mają też takie gumowe nakładki również na progi.

Allegro :arrow: [link do oferty na Allegro wygasł]

Mam nadzieję, że pomogłem. :ok:
tuningfan123
Obserwowany

Prawo jazdy: 25 07 1988
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Załamanie pogody za kierownicą
    Z powodu zmiany klimatu może wzrastać częstotliwość występowania ekstremalnych zjawisk pogodowych. Gwałtowne burze, ulewy czy grad – takie warunki na drodze są zagrożeniem dla kierowcy i wiążą się z koniecznością sprawnego ...