Passat B6 oryginalne radio bez BT i USB jak słuchać muzyki z telefonu?

25 Cze 2021, 19:23

Mam pytanko mam radio oryginalne i ono nie ma BT i USB czy polecił by mi ktoś coś fajnego by mi to działało.??? :(
Karlik
Nowicjusz

26 Cze 2021, 07:55

Pozostaje Ci wymiana na jakiegoś chińczyka lub zakup transmitera za 50 zl a tez rozwiąże twój problem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

29 Cze 2021, 12:09

Jak radio dobrze gra to kup dobry sprawdzony transmiter i będziesz mógł słuchać muzyki z karty SD (warunek żeby transimter ją obsługiwał) lub przez BT ze smartfona. Moim zdaniem najtańsze i bardzo dobre wyjście bo takie rozwiązanie jest szybkie do zrealizowania i nic nie trzeba kombinować z podłączeniem. Dźwięk przy dobrym transmiterze będzie całkiem niezły.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Ograniczenie prędkości na niemieckich autostradach
    Niemcy nasi bliscy sąsiedzi za zachodnią granicą rozważają wprowadzenie ograniczenia prędkości na wszystkich autostradach. Do tej pory jeżeli znaki nie mówiły inaczej takie ograniczenie nie obowiązywało. Tu jednak ...