Pierwsze autko

07 Mar 2010, 13:31

A może Opel Omega B Sedan 1.8/2.0 z gazem??Tam przy 2m wzrostu napewno sie zmiescisz,auto ma pojemny bagażnik jak i wnętrze jest przestronne.Kumpel sobie nie dawno kupił Omege B tylko że 3.0MV6 211KM i nie powiem bo zajebiście wciska w fotel.

[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Mar 2010, 17:00

czytajac opinie o tym autku skreslilem je na samym poczatku... podobno dosyc czesto sa jakies problemy z silnikiem. A moze hmmm... audi 80?
marjan
Początkujący

Miejscowość: Tomaszow Maz

07 Mar 2010, 17:21

Ja sie nie spotkałem z tym że ma jakieś problemy z silnikiem,tak jak pisałem kumpel ma i jak narazie jest zadowolony i mój były nauczyciel angielskiego ze sqll tez śmiga Omega B 2.5 V6 po modach i często sie z nim gadało na temat motoryzacji i też nie narzekał na nią.

A może:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Mar 2010, 17:37

tez nad peugeot'em sie zastanawialem dwa byly nawet u mnie w miescie i chyba sprzedane :wink: daewoo limuzynka raczej odpada... ale taki peugeot niczego sobie... a nad ta omega jeszcze pomysle... a co myslicie o fordzie mondeo? mk1 i mk2 ?
marjan
Początkujący

Miejscowość: Tomaszow Maz

02 Kwi 2010, 11:52

Podpinam się pod temat. Jaki samochod byłby według was najlepszy. Specyfikacja podobna jak u autora wątku z tym że na troche mniejsze trasy. Zastanawiam się nad:
-honda civic VI 1.4
-opel astra I 1.4/1.6
-opel corsa
-rover 214/400
-alfa romeo 146

A może coś innego. Jak z awaryjnością tych samochodów i czy cześci są drogie.
United
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

03 Kwi 2010, 11:41

Witam wszystkich.
Niedlugo bede kupowal swoj pierwszy samochod, Bardzo mi sie podoba mazda mx-5 mk1, ale nie wiem co za tym dalej idzie, oczywiscie chodzi mi o czesci do tego samochodu a takze jaka jest awaryjnosc, i spalanie, to znaczy wiem tylko to co mi interenet podaje lecz nie bardzo mi sie chce to uznac za 100%-owa RACJE!!. Dlatego szukam kogos kto moze juz posiadal to auto, i ma jakiekolwiek informacje ktore mogly by mi pomoc. Oczywiscie to nie jedyne auto na ktore mam oko miedzyinnymi jest jeszcze Honda prelude II i Honda crx del sol.... Prosze o opinie i rady wobec tych samochodow..

Z gory dziekuje i pozdrawiam.
D.E.T.O
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnow
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chevrolet Equinox z silnikiem Diesla
    Najoszczędniejsza wersja tego średniej wielkości SUV-a General Motors ma 1,6-litrowego turbodiesla o mocy około 136 KM. W testach Consumer Reports auto osiągnęło średni wynik 31 mpg. Model ten nie jest dostępny w Polsce. ...
    Akcesoria zimowe – wyposaż swoje auto!
    Mróz potrafi naprawdę narobić sporo szkód, jeżeli chodzi o wygodę i komfort jazdy zimą. Na pewno nieraz musiałeś rano wstawać wcześniej tylko po to, by odpowiednio przygotować Twoje auto do jazdy. Na szczęście ...