REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
warzywo napisał(a):Dołoży tysiąc i ma Astrę I rocznik 93-95. Opel to jednak firma porządna w przeciwieństwie do Daewoo.
warzywo napisał(a):Chodzi o to, że co kupi brykę za 2000 tys po czym na naprawy dołoży powiedzmy 1500 złotych i co? I jest na tym samym pułapie jakby kupił solidnego Opla. A co do Daewoo koreaniec to koreaniec. Oszczędzają na maksa, wkładając do swoich bryk jak najtańsze materiały i potem wychodzą kwiatki.
warzywo napisał(a):@zbychu57
No trzeba będzie dołożyć na bank. Nie znam samochodu nawet 5 letniego w którym na starcie nie trzeba wymienić podzespołów, bądź płynów.
koczas napisał(a):Oj nie wiesz co mówisz. Znam wiele lanosów, i to co one przeszły to nie wiem czy by astra wytrzymała a i tico w wielu firmach dostały od życia w kość i jeżdżą do dzisiaj. Ja miałem daewoo i widzę tylko jedną wadę w tych autach-gorszy komfort podróżowania. Technicznie nie można im wiele zarzucić. Jak powiem, że znałem lanosa, który miał 330 tysięcy przebiegu i nic nie robione oprócz tego co się zużywa to pewnie nie uwierzysz. Mój w każdym razie miał 170 tys i też nigdy się z nim nic nie stało.