kirin88 napisał(a):Czy Wy jeszcze nie zauważyliście, że szybki wymyśla barwne historie na potrzeby danego tematu. Oczywiście morał z każdej historii jest taki sam
![Mr. Green :mrgreen:]()
,,kupujćie japońce bo wszystko co nie japońskie jest złe"
Ile już było tych emocjonujących opowieści jak to samochody nie japońskie psuły się w spektakularny sposób...no ile ?
Wklejam moje ogłoszenie które zamieściłem jakiś czas temu...
Masz rację barwna opowieść o tych telefonach których nie było, równie barwne jest to że można sprawdzić sobie przez wujka google co jest warty ten samochód patrząc na zwykłe tabelki chociażby z wielkością tarcz heblowych itd...
Jak chcesz specjalnie dla Ciebie wkleję zdjęcie jak mój kolega cieszy się z opelka stojąc obok paseo ... i co ciekawe oba auta za taka sama kasę... może chcesz to wkleje nagranie co Ci powie porównując tego zielonego śmiecia do tojki.
[link do oferty na Olx wygasł]kirin88 napisał(a):Nie zgnita astra za 3700zł pewnie jeszcze do negocjacji to dobry interes. Samochód prosty do przesady a jak jeszcze jest bez rdzy...
Wiem może jeszcze przed nim w 21wieku powinniśmy uklęknąć i podziękować że jeździ...
A czytasz co nie co (na ty forum) jak właściciele asterki 1,4 8V podsumowują jazdę tym autem ???
Wiem oni też kłamią bo ty miałeś asterkę i nic nie widziałeś...
Barol napisał(a):Jak ja to kiedyś napisałem to niektórzy mnie wyśmiali
![Rolling Eyes :roll:]()
Barolek tak jak Ci powiedziałem skup się na streszczeniu wiki bo to jest przydatne a jeżeli mówisz o szczegółach to ogranicz się do aut z którymi miałeś do czynienia i je porównywałeś bo w innym przypadku głosisz coś czego nie doświadczyłeś
![OK :ok:]()
szymek6786 jak chcesz to mogę pogadać z kolegą to sprzeda Ci tą asterkę za 1,2k możesz z nim podjechać do Pana (speca od opelków) i Ci na podnośniku wszystko pokaże...
Jeżeli nawet stwierdzi że ją przytrzyma bo ma hak to w Wawie oferuje Ci pomoc przy zakupie takiego autka... wyszukasz coś w ogłoszeniach i podjedziesz na weryfikację...
W Wawce masz sporo ofert różnych aut więc coś znajdziesz i podprowadzisz na sprawdzenie które specjalnie dla Ciebie będzie w gratisie
![Szczęśliwy :D]()
tylko później wypowiesz się na temat koloryzowania prawdy o autach po rozmowie z ludźmi którzy się nimi zajmują.
![Wink :wink:]()
Jeżeli będziesz konkretnie czymś zainteresowany to wyślę Ci namiary na PW jak będę na miejscu to podjadę a jak w trasie to powołasz się na mnie po moim wcześniejszy zapowiedzeniu Twojego przyjazdu...
No i oczywiście przejedziesz się moją obecną furą za niebotyczne 4k żeby mieć pogląd w koloryzowaniu przy porównaniu do astry F.
Więc stracisz trochę czasu ale w ciągu jednego dnia będziesz miał temat z głowy.