Pierwsze auto

20 Maj 2011, 23:47

Witam wszystkich maniakow predkosci;) planuje sobie zakupic samochod do 3000-5000zl prawo jazdy bede wyrabial w pazdzierniku. pewnie nie ktorych dziwi dlaczego tak wczesnie mysle nad wyborem samochodu jak nawet prawka nie mam ano dlatego ze nie moge sie poprostu tego doczekac:) dobra ale nie odbiegajmy od tematu. Jakie samochody polecacie na poczatek? interesuja mnie samochody z lpg ktore malo pala( po co mi samochod ktory pali 10l na 100 jak bedzie stal ciagle pod garazem bo na paliwo nie bede kasy mial ) dlatego szukam oszczednego auta ale bez przesady;) cena no coz 3000-5000zl to malo fakt. ale istnieje rowniez mozliwosc importu samochodu z angli. rozmyslalem nad oplem corsa rok produkcji to najlepiej 1999 ale nie wiem czy dam rade sie zmiescic w tej kwocie jaka napisalem w oko wpadla mi tez laguna 1994-1998 rok. interesuj chcial bym rowniez napisac ze jestem KOMPLETNIE zielony w temacie motoryzacji ( chociaz podziwiam ich piekno i "moc" ) ale kompletnie sie nimi nie interesuje. dlatego prosze o wasze propozycje i rady. Dzieki
Emko
Nowicjusz

Miejscowość: Zamość