REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mu5k napisał(a):zeby wygladal lepiej niz stara Astra czy Lanos bo jak patrze na takie samochody to chce mi sie płakać
foemka napisał(a):-bezawaryjności (odpadają alfy i inne włochy)
mu5k napisał(a):-zeby wygladal lepiej niz stara Astra czy Lanos bo jak patrze na takie samochody to chce mi sie płakać
Loczek napisał(a):mu5k napisał/a:
zeby wygladal lepiej niz stara Astra czy Lanos bo jak patrze na takie samochody to chce mi sie płakać
No nareszcie Barol nie będzie w tym temacie nakłaniał do zakupu Lamusa
Daro20VT napisał(a): Nic tylko kupuj BMW i ch**... Reszta jest do dupy choć nigdy nie miałeś styczności z tymi samochodami... O kup jeszcze golfa III od dziadka z Niemiec.
Daro20VT napisał(a):A mi się chce płakać jak czytam takie posty![]()
ACSznycel napisał(a):[ Dodano: Pią Gru 18, 2009 15:07 ]
Nawet jak handlarz pisze "nie wymaga wkładu finansowego", to należy to traktować jako "można zapalić i odjechać bez natychmiastowych wymian części eksploatacyjnych", ale w przeciągu kilku tygodni - kilku miesięcy od zakupu prawdopodobnie czeka cię trochę wymian.
KaczorLSM napisał(a):Zaproponowałbym Fiata Stilo albo wspomniane Clio ale czytając teksty o astrach lanosach i wrzucaniu wszystkich włoskich aut do jednego wora domyślam się, że wolisz kierować się stereotypami i kupić 6-7 lat starsze bmw. Radziłbym się tylko zastanowić jaki przebieg może mieć takie bmw które jest samochodem z wyższego segmentu i jako nowe kosztowało 3 albo 4 razy tyle co taki Fiat czy Renault. Na prawdę myślisz, że taki samochód będzie bardziej bezawaryjny tylko dlatego, że ma inny znaczek na masce? W 100% zgadzam się z tym co pisali kris7777 i Daro20VT [link do Gratka wygasł]