Witam. Chce zakupić samochód do 6 tysięcy. Interesuje mnie w gazie i ogólnie żeby był niski w utrzymaniu. Myślałem nad Audi A4 b5 patrząc że jest praktycznie bezkorozyjny ale te wahacze mnie przeraziły. Interesowały mnie też omega b oraz vectra b oraz ford Focus . Proszę o poradę
Carsharing - jak jeździć, gdy za każdym razem wsiadasz do innego auta? Carsharing to jedna z popularnych szczególnie w dużych miastach opcji transportu. Pomimo wielu zalet, bo nie trzeba ponosić kosztów związanych z zakupem czy utrzymaniem samochodu, żeby z niego korzystać w razie ...
Nie daj się zaskoczyć zimie i zadbaj o swoje auto Szron na szybach, temperatury spadające poniżej zera i pierwsze opady śniegu oznaczają jedno – to ostatni dzwonek, aby przygotować swoje auto do zimy. Okres zimowy jest nie tylko testem dla aut, ale w szczególności ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.