Nie przepraszam, jesteśmy tu żeby pomagać Ibiza, patrząc po tylnych światłach łatwo nie miała (młody gniewny), zdjęcia też pozostawiają wiele do życzenia. Focus z gazem to kiepski pomysł
No to ja juz wymiekam. Nie mam pojęcia jak szukać co szukać.. Umieram Gaz z Inowrocławia (+ - 15 km) juz nawet może być benzyna... Za max a niech będzie 6 kola... Szczerze nie myślałem ze tak długo zejdzie. Może jakies propozycje
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Wodorowe ABC - to powinieneś wiedzieć o samochodach na wodór Samochód na wodór? Dziś dla większości ludzi brzmi nieprawdopodobnie, ale to już rzeczywistość. W istocie otrzymywanie wodoru i jego wykorzystanie do poruszania pojazdów to sprawy prostsze, niż się na ...
Zobacz na te choć nie lubię oceniać aut po zdjęciach ale może coś z tych: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] wygląda całkiem ładnie jak dla mnie no i 1,3 niby słabawy ale ujdzie przebieg raczej autentyczny
Ten Megane fajny jutro się przejade do tego komisu. Ogólnie to z tego komisu jeszcze wpadły mi w oko takie autka (W końcu jak będe to ogarnę wszystkie )
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ogólnie ja bym bardzo uważał przy zakupie auta w komisie. Co do vectry to jest silnik 1,6 16V który wykazuje skłonności do nadmiernego zużycia oleju, czyli po prostu bierze dużo oleju więc ja bym go odpuścił.
Tego Daewoo też jutro jadę oglądać. A ten peugeot i vectra są złe? Za tanio czy jak, uszkodzone powypadkowe ? Bo w tym komisie też jutro będę i chcę wszystko ogarnąć
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.