Polecicie dobrego mechanika we Wrocławiu lub Oleśnicy

10 Cze 2012, 17:45

Jak w temacie, możecie kogoś sprawdzonego do Meganki :D
pchlistosc
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

12 Wrz 2012, 11:24

osobiście mogę polecić "francecars" - co prawda zajmują się tylko autami francuskimi, ale znają się na rzeczy i rzetelnie wykonują swoją pracę. a przede wszystkim są terminowi. sam od dłuższego czasu korzystam z ich usług i jestem usatysfakcjonowany :) poniżej dla ułatwienia podaje kontakt:
Serwis aut francuskich Francecars
ul. Starościńska 1
51-180 Wrocław
tel. 71/325 67 50
tel.kom.+48509609008
email: [email widoczny po zalogowaniu]
marsel
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

16 Wrz 2012, 09:19

Polecam firmę Auto Naprawa Śledź Wrocław przy ul. Robotniczej 72D na terenie Archimedes-u.

Auto Serwis Śledź posiada narzędzia rekomendowane przez firmę Renault do naprawy samochodów tejże marki. Ja osobiście naprawiam tam auto innej marki, ale znajomi przyjeżdżają Espace-ami (ostatnio bardzo popularne auto w naszym kraju), Mégane-kami, Clio-wkami czy Lagunami. Tak samo jak ja są zadowoleni z profesjonalniej terminowej obsługi.
baracus071
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 11 2001
Auto: Seat Leon I
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najwyższy czas na zmianę opon z letnich na zimowe
    Dla kierowców, którzy korzystają z opon sezonowych, najwyższy czas na zmianę ogumienia z letniego na zimowe. Kierujący w Polsce mają obowiązek dbania o stan techniczny pojazdu, a jego istotnym elementem jest ...
    Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem?
    5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...