Mam opla astre z 2003 roku, auto trzymalem przez 3 lata pod blokiem i teraz w zaden sposob nie moge doprowadzic zeby lakier blyszczal sie tak jak wtedy jak kupywalem to auto.
Gdzie w okolicy czestochowy robia takie cuda? ile to kosztuje? da sie wogole przywrocic pierwotyy kolor??? dziekuje za odpowiedz
hej, w koziegłowach kolo czestochowy jest zakład renowacji aut, cardam. pojechalem tam z polecenia znajomego i nie rozczarowalem sie. Maoje autko jest nawet na ich stonce mam golfa z 2000r, teraz wyglada jak nowy tu masz adres :www.cardam.opx.pl
Ostatnio edytowany przez marek79, 01 Cze 2010, 19:04, edytowano w sumie 1 raz
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Hybryda - pytania i porady. Czy ktoś coś wie na temat tych aut? Nie miałem jeszcze ani razu styczności z hybrydą. Czy ktoś coś wie na temat tych aut? Ile trwa ładowanie ( podczas jazdy ), czy można takie auto ładować w domu z ładowarki ( czy ma wogóle gniazdo do ładowania ) ile ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.