Polonez 1995 r co mi grozi?

04 Lut 2009, 17:42

Witam posiadam poloneza z 1995 roku prodkukcji miałem wypadek polcija mi wlepiła 500 zl manad i 6 punktów kary polonez nie miał ważnych badań miał oc jaka jest kara za to ??

Dodam tylko ze na stopie typa puknełem
asdas
kenx
Nowicjusz

04 Lut 2009, 17:53

Karę już dostałeś - mandat.

Teraz jedź na badanie techniczne i przynajmniej ten problem będziesz miał już z głowy.

pozdrawiam

Dariusz Sawicki
pozdrawiam

Dariusz Sawicki

Masz problem z rejestracją samochodu?
Daj znać zajmiemy się tym za Ciebie.
DariuszSawicki
Stały forumowicz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Nie mam

04 Lut 2009, 18:01

Czy firma ubespieczeniowa (PZU) nie bęndzie mnie ścigała za nie ważne badania techniczne. bo samochód odaję na złom.
asdas
kenx
Nowicjusz

04 Lut 2009, 23:54

Na złomie dostaniesz dokument, który potwierdzi złomowanie. Następnie, do ubezpieczyciela podpiszesz, a Pani po drugiej stronie podbije i będzie po sprawie- samochód zostanie wyrejestrowany. Kare już dostałeś, 500zł mniej w portfelu:)
ruup
Nowicjusz

Miejscowość: Wilkowyje
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...