witam zalozyłem instalacje gazowa do poloneza i mam takie pytanko czy mozna zalozyc elektryczna pompę paliwa , zeby nie trzeba bylo tyle krecic rozrusznikiem po przejsciu na benzyne???. Czy ktos z was juz taka przeróbke robil? pompa musi byc podłaczona przez przekaznik czy moze byc bezposrednio podłączone spod centralki Lpg pod przewod do cewki benzyny?? pozdrawiam
Mysle o pompie na zewnatrz , moge ja zalozyc gdzies pod maska czy blisko zbiornika?? Jaka pompe polecasz, nową czy moge jakas urzywke założyc i czy ona moze pracowac ciagle podczas jazdy na bezynie czy z małymi przerwami??
pozdrawiam
Kalkulator ET i szerokości felgi Porównywarka ET i szerokości felgi pozwoli wizualnie przedstawić różnice jakie wynikną po zmianie felg. Na tej podstawie jesteśmy w stanie sprawdzić jeszcze przed zakupem czy takie felgi nie będą nam wystawały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.