Witam. Zastanawiam się nad zakupem auta za około 45 tysięcy i upatrzyłem dwa auta, dwa zupełnie inne auta i zastanawiam się które z nich jest ciekawsze, ponieważ mimo dwóch marek o zupełnie innej opinii są podobnie wyposażone i porównywalne cenowo. Które według was lepsze? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
1,6THP w Peugeocie jest awaryjny - ma problem z rozrządem i panewkami automatycznie pozostaje Volvo choć niekoniecznie to z linku, bo to od typowego handlarza
Ja takze jestem zdania,że Volvo to zdecydowanie lepszy wybór,nie musi być to z linku,ale masz generalnie już model,typ i teraz poszukaj konkretnego modelu. Najlepiej prywatnie,nie od handlarza.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak zamontować fotelik w samochodzie dla Twojego dziecka? W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak zamontować fotelik dla dziecka. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Poświęcamy czas i energię, by naszym pociechom ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.