Dzień dobry, pracuję obecnie nad książką (składam ją) w materiale mam kilka zdjęć starych samochodów, ale bez podpisów, co niezbyt ładnie wygląda, autor książki też nie wie. PROŚBA, czy szanowni forumowicze pomogli by w identyfikacji.
Z tego co wiem 1 może to być Praga (fabrykacja polska) 2 - mercedes - logo na kołpakach 3 - ? 4 - ?
... wielkie dzięki, Chevrolet ma potwierdzenie we wspomnieniach, więc to potwierdzenie. Chevrolet był ze "strapontenami" (to takie dodatkowe, rozkładane miejsca do siedzenia, bez oparcia) Koło zapasowe jak mi się wydaje było tylko z jednej strony, od kierowcy.
Witam, mam ponownie zagadkę do rozwiązania, ładne zdjęcie ale widać tylko trzy pierwsze litery marki samochodu. STB... lub STE Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji tego wozu? https://drive.google.com/file/d/0B1raGt ... sp=sharing .. z góry dziękuje Kiwi
Emocjonujący DRIFTING na dachu Galerii Warmińskiej w Olsztynie Kilkaset koni mechanicznych i kierowca, który potrafi połączyć precyzję z odwagą po to, by celowo wprowadzić samochód w kontrolowany poślizg przy jak największej prędkości. Drifting to ekscytująca technika jazdy ...
Pięć najszybszych samochodów świata Spotkać na żywo chociaż jeden z najszybszych samochodów świata to marzenie każdego miłośnika motoryzacji. Szybkość, moc i niezwykła stylistyka tych samochodów zachwycają każdego, kto tylko je zobaczy. Czasami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.