Do opisu starych fotografii chciałbym zidentyfikować samochody z dwóch obrazków. Pierwsza fotografia z jednym samochodem z początku lat 50-tych, druga to przełom lat 60/70. Znajdzie się tutaj ktoś, kto je rozpoznał i mi pomoże?
Na drugim zdjęciu nr 1 wygląda jak Fiat 500, a pozostałe wyglądają mi na Warszawy. Jeszcze nie wiem czy 4 to nie czasem Wartburg ale trochę słabo widać i ciężko to zidentyfikować.
Układ napędowy BMW ActiveHybrid nowej generacji Specjalnie na potrzeby nowego modelu BMW ActiveHybrid 3 opracowano następujące komponenty hybrydowego układu napędowego: synchroniczny silnik elektryczny o mocy 40 kW/55 KM, układy elektroniczne dużej mocy oraz pakiet akumulatorów ...
Audi RS 6 Avant - 700 Nm momentu obrotowego i 560 KM mocy W polskich salonach Audi można już zamawiać najnowszy, sportowy model z Ingolstadt – RS 6 Avant . Ten wyjątkowy samochód to połączenie 412 kW (560 KM) mocy i 700 Nm momentu obrotowego , z ogromnymi walorami użytkowymi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.