Pompowtryskiwacze cena

18 Sie 2015, 13:55

Czy ktoś z was orientuje się może jaki jest koszt fabrycznie nowych pompowtryskiwaczy? Po prostu nie wiem czy iść w używki czy w nówki. Autko eksploatowane głównie w trasie, dlatego szukam bezawaryjności, ale też w miarę przystępnej cenie wykonania usługi.
Kubyko
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba

19 Sie 2015, 12:49

A skąd my mamy wiedzieć, ile w twoim regione kosztuje nowy pompowtryskiwacz :?: Jakiż to jest problem z twojej strony zadzwonić albo podjechać do sklepu i zapytać :?: My tego za ciebie zrobimy. Ja mogę ci taki pompowtryskiwacz sprzedać za 2499 zł z vat. Drogo czy nie?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

22 Sie 2015, 18:57

Dzięki za odpowiedz, ale cena za nowy ponad dwa tysiące to dla mnie kosmos. Moje finanse domowe tego by nie wytrzymały. Zdecyduję się na regenerację w Boschu [link niedostępny] jak będzie po wszystkim napiszę jak działają i jakie dokładne koszty mnie dotknęły. Boję się myśleć, ale może przeżyje :( . Poz.
Kubyko
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Model LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa
    LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa. Wskazuje, w jakim kierunku będzie się rozwijał design, osiągi i własności jezdne naszych samochodów – mówi w wywiadzie dla portalu lexusenthusiast.com wiceprezes Lexus ...
    Audi e-tron GT concept - stylistyka i nadwozie
    Niskie, szerokie i z dużym rozstawem osi – oto proporcje klasycznego Gran Turismo. Wpisuje się w nie również Audi e-tron GT concept. Ma 4,96 m. długości, 1,96 m. szerokości i 1,38 m. wysokości. Lekka karoseria ...