Kupiłem audi A3 8p w automacie DSG diesel 2 0 140 km i mam problem jak jeżdżę trasie gdzie są góry to mam pedał gazu wcisnęły do końca i prędkość spada w dół do 40 brak mocy nie mogę nawet ciężarówki minąć
A miałem audi pere lat temu z identycznym silnikiem tylko w manual i nie było takiego problemu był zapas mocy i bez problemu wymijalem ciężarówki pod górk6 ę
Może być np przepływomierz, jest to bardzo częsta usterka w tak wiekowych autach, trzeba zrobić logowanie i podesłać i wrzucić je na jakąś grupę kto umie to dobrze odczytać
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Audi A8 hybrid Audi A8 łączy wydajność hybrydowego silnika sześciocylindrowego ze zużyciem paliwa motoru czterocylindrowego. Jednostka 2.0 TFSI wespół z silnikiem elektrycznym generują 180 kW (245 KM) mocy. Maksymalny moment obrotowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.