witam> Potrzebuje pomocy nie dawno kupiłem samochod ktory posiada 2 umowy kupna sprzedazy pierwsza umowa jest zawarta pomiedzy włascicielem samochodu (tego na ktorego stoja tablice i dowod ) a gosciem ktory sprzedał mi auto. Ta umowa została zawarta 01.12.2011r i została zgłoszona w urzedzie skarbowym 07.12.2011r. gosc od ktorego kupiłem , auta nie rejestrował jezdził na umowie. druga zas umowa jest zawarta pomiedzy mna a tym gosciem co od niego kupiłem i moja umowa jest zawarta 15.01.2012r. i pytanie czy to auto mozna jeszcze zarejestrowac normalnie i legalnie bez zadnych wiekszych problemow ???
draagon18 napisał(a):i pytanie czy to auto mozna jeszcze zarejestrowac normalnie i legalnie bez zadnych wiekszych problemow ???
Tak zarejestrujesz bez najmniejszego problemu.Warunek:"tymczasowy"właściciel tego samochodu musi Ci dac orginał umowy k/s pomiędzy właścicielem z DR a nim....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Przewodnik po konfiguracji nowoczesnego SUV-a klasy premium Dzięki udostępnionym przez Audi zaawansowanym narzędziom możecie skonfigurować kupowane przez siebie auto i w pełni dostosować je do swoich potrzeb. Jak z nich korzystać? Szczegółowa personalizacja modelu Q8 to sposób ...
Hyundai i30 nowej generacji w wersji 3-drzwiowej Hyundai zaprezentował pierwsze zdjęcia nowego modelu i30 w wersji 3-drzwiowej, którego oficjalna premiera będzie miała miejsce 27 września, podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu. 3-drzwiowa wersja i30 jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.