Siema. Mam 18 lat. W czerwcu tego roku zdałem egzamin na prawko. Planuję kupić jakiś samochód. Benzyna/ benzyna+lgp. Nie oczekuję jakiegoś super samochodu. Wystarczy mi nawet jakieś Cinquecento a jakby się udało honde civic to byłoby super! Niestety samochód+ ubezpieczenie + koszty eksploatacji trochę mnie wyniosą i nie będzie mnie na nie stać. Nie mam zamiaru jeździć w jakieś długie trasy ale tak 3 razy w tygodniu podjechać do szkoły (2km) albo zawieźć gdzieś mamę. Największą przeszkodą jest dla mnie ubezpieczenie samochodu. Bo Wyniesie mnie.. no dość sporo. Czy można np. zarejestrować samochód na mamę i dodać siebie jako współwłaściciela? Czy będzie taniej? Czy są jakieś opcje żeby nie płacić tak dużo? A no i dodaję że mało się znam na ubezpieczeniach i ogólnie na samochodach więc jak palnę jakąś głupotę albo już palnąłem to przepraszam. Proszę też o nie usuwanie mojego tematu jestem tu nowy dopiero co się zarejestrowałem. Liczę na odpowiedzi. :> Pozdrawiam.
Pablitoxd napisał(a):Czy można np. zarejestrować samochód na mamę i dodać siebie jako współwłaściciela? Czy będzie taniej?
A mama ma zniżki ?? Używa autko ?? Bo tylko wtedy da się to zrobić.. Kupujesz auto, rejestrujesz na mamę i siebie, w TU OC na mamę ze zniżkami, po roku czy dwóch - darowizna mamowej części na ciebie i kontynuacja OC w tej samej firmie - zniżki zachowasz..
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Chevrolet Corvette C7 - 4 potężne końcówki wydechu Amerykanie słyną z zamiłowania do sportowych samochodów z potężnymi silnikami. Ale czasami ich mania wielkości dotyka również pozostałych części samochodu. Dowodem tego może być Chevrolet Corvette 7. generacji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.