Ostatnio zmieniłem kryteria szukania samochodu. Teraz interesuje mnie jak najprostsze auto chodzi żeby nie miało elektroniki napchane pełno i najlepiej diesel , i żeby silnik nie był czuły na paliwo gorszej jakości. Myslałem o golfie 2 1.6 diesel z turbem za 5 tys już coś można kupić a za drugie 5 tys remont silnika i inne rzeczy dało by się porobić. Nie mam pojęcia jakie jeszcze to auta mogą być. Tylko żeby to nie było jakieś 1.9 D bo to nie jedzie coś żeby w miarę jechało turbo musi być. Bo benzyna raczej nie wchodzi w grę. Dziękuję za pomoc
Wielki piknik motoryzacyjny - Automaster Show 2014 za nami! Wielki piknik motoryzacyjny Automaster Show 2014 który odbył się w Kamieniu Śląskim na terenie lotniska już za Nami. Wszyscy którzy przybyli myślę że wracali zadowoleni ponieważ atrakcji przygotowanych przez ...
Olej nie tylko smaruje - jakie zatem pełni funkcje w silniku? Podczas doboru olejów do starszych modeli samochodów, zwykle wystarcza uwzględnienie jedynie klasy lepkości. W przypadku nowszych pojazdów, minimalnym standardem są specyfikacje API czy ACEA. Zaleca się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.