Witam wszystkich!
Jestem nowy na forum, a to moj pierwszy post... Mam nadzieje, ze szybko sie zaaklimatyzuje
![Uśmiechnięty :)]()
Tak jak w temacie potrzebuje pomocy przy zakupie auta... Nie znam sie na samochodach, a wiedze jaka mam na temat aut okreslilbym na ogolna.
Do dyspozycji mam ok. 10tys zl (zawsze moge dozbierac). Zamierzam kupic auto, ktore bedzie mi sluzylo i nie bede musial co chwile wydawac kasy na reperowanie, w miare ekonomiczne (tutaj sie zastanawiam czy tylko lpg jest dobrym rozwiazaniem?), osobowe.
Sluzyc ma ono jako transport do pracy ew. co weekendowego wypadu nie dalej niz 100km oraz co jakis czas w dalsza podroz (raczej na terenie Polski)
![Wink :wink:]()
Prosze o podanie propozycji np.: Volvo S60 - rok: 2000 - 2.4D, oraz uzasadnienie dlaczego warto kupic takie auto
Wiecej informacji moge znalesc w sieci, ale jak ktos chce naprawde dobrze doradzic to moze sie rozpisac
Do admina: Doczytalem sie, ze tutaj jest odpowiedni dzial na tego typu pytania, wiec prosze o przeniesienie tematu do odpowiedniego dzialu, a nie usuwanie (w razie problemow
![Piwo :piwo:]()
).
ps.
Chcialbym jeszcze dodac, ze szukalem podobnych tematow na forum jednak mnie nie satysfakcjonuja i zawsze warto podejsc do sprawy indywidualnie
Pozdrawiam