Jestem na kupnie samochodu. Mam do dyspozycji 12 000 zł.
Na oku mam trzy auta BMW E36, Fiat Punto II-III, Golf 3, Mazda 323 f.
Ktore auto polecacie?
pozdrawiam Dawid
Ja polecam BMW E36. To bardzo dobry samochód. Jeździłem z silnikiem 1,8 i bardzo dobrze sie prowadzi, troche brakuje mocy (115 KM), ale mimo wszystko jest zrywny. . Bagażnik duży (mieszczę sie tam spokojnie ), jest mało awaryjny ( przynajmniej ten model którym jeździłem) tak więc polecam. Podobno Mazda 323f tak samo jest bardzo dobra, wile osób bardzo dobrze sie o nim wypowiada.
ja zastanawiał bym sie na bmw e36 a mazda 323f ale raczej bmw bo łatwiej części zdobyć a poza tym bmw jest ładniejsze obydwa autka są bardzo bezawaryjne i tanie ale mazda nie ma oficjalnego przedstawicielstwa w Polsce wiec tak jak mowie z częściami może być ciężko a co do punto biorąc pod uwagę bmwe36 i mazdę 323 f punto odpada z uwagi na wysoka awaryjność zła jak na mój gust stylistykę i wyposażenie a poza tym jest większy prestiż jeżdżąc bmw lub mazda a nie fiatem punto.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Tak zmieniały się systemy bezpieczeństwa w samochodach Toyota i Lexus kojarzą się nie tylko z niezawodnością, ale również z bezpieczeństwem. Obie marki przez lata wypracowały szereg innowacyjnych rozwiązań, które zapewniły im taką renomę. Przyglądamy się najważniejszym ...
Chomik90 napisał(a):Odradzam Fiata i Golfa. Golfy większość jest zajeżdżona a fiat troche nie pasuje do reszty i jest to Fiat.
Dlaczego odradzasz? Mój znajomy w niedawnym czasie kupił Golfa III z udokontowanym przebiegiem 98 000 , i jedynie co w nim wymieniał to rozrząd płyny wiadomo olej , i autko śmiga az sie patrzy , bardzo dobry wytrzymały ja polecam golfy , tylko najlepiej by miał udokomentowany przebieg pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.