Przycierka w Londynie- interpretacja zdjecia

10 Gru 2011, 21:18

Wyjezdzalem akurat z jednego z Londynskich supermarketow i na zakrecie facet od vana zaczal mi zajezdzac droge az w koncu mnie przytarl.

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ktos moze mi powiedziec jakie mam szanse na wygrana?
Widac ze jest na mojej polowie asfaltu (zlepienie drogi widoczne), ma skrecone kola, ale co ze mna ? Ja mam je w sumie wyprostowane- widac mialem zamiar dopiero machac kierownica. Jak sadzicie kto dostanie wyplate ?

Facet ogolnie to idiota- chcial uciekac autem ale zagrodzilem mu droge iod razu wezwalem policje- przyjechala po 45 minutach. NIe mial przy sobie dokumentow wiec dostalem nr polisy i ogolnie jego dane od Policji.
W UK policja nie wydaje wyroku, a sprawe w calosci zostawia sie firmie ubezpieczenowej. Musze zadzwonic do Liberty Direct PL i zglosic sprawe- oni skontaktuja sie z ubezpieczycielem Vana i... bede musial czekac na wyrok.
maxdredi
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 12 2008
Auto: astra f 1995

13 Gru 2011, 12:44

Ja bym powiedział że wygrasz. Przecież widać że wjechał na Ciebie. Ty w porównaniu do niego jesteś blisko krawężnika a on można powiedzieć że na środku
Giacobbe91
Początkujący

Miejscowość: Strzelno

13 Gru 2011, 13:14

dziex :) ogolnie to d..a blada bo ubezpieczenie w PL mowi ze musze sprawe zglosic do ubezpieczenia sprawcy (UK), a ubezpieczenie sprawcy mowi ze musze wmiesc sprawe w mojej ubezpieczalni. Na szczescie w UK mozna miec prawnika z urzedu ktory zajmuje sie takimi sprawami i zalatwia wszystko za mnie :)

dziex za odp :)
maxdredi
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 12 2008
Auto: astra f 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Oldsmobile F32 - historia zabytkowego samochodu
    Oldsmobile F32 to samochód osobowy produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1932-1933. Był to luksusowy model samochodu klasy średniej, który cieszył się popularnością ze względu na swoje wyposażenie, ...