Witam, Od niedawna mam problem z moim wiekowym radiem i nie wiem o co chodzi Mianowicie radio w ogóle się nie uruchamia po włożeniu panelu, jakby było odłączone. Wczoraj byłem na myjni umyłem autko, wkładam panel, a tu niespodzianka radio odżyło i grało normalnie. Schowałem auto do garażu, dzisiaj rano wsiadam z uśmiechem, że radio się naprawiło, a ono już nie działa... W czym tutaj leży problem, bardzo proszę o pomoc i dziękuję Pozdrawiam
Tak cały czas wyjmujesz i wkładasz ten panel że może tam leży ten problem. Włóż i spróbuj podociskac może zaskoczyć. Jeżeli nie pomoże to trzeba by je wyciągnąć i sprawdzić czy wogole tam prąd dochodzi
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
To raczej nie jest wina panelu, bo czasami radio przestało mi grać podczas jazdy, ale po jakimś czasie się znowu uruchamiało. A od czasu kiedy auto stało 3tygodnie nie jeżdżone, zupełnie przestało grać, dopiero po umyciu auta na chwile przemówiło
Dobra to sprawa ma się następująco, przy pomocy miernika dokonałem pomiarów. Nie wiem czy prawidłowo to robiłem, ale wyglądało to tak, jedną część przewodu z miernika podłączyłem do karoserii, a drugą do poszczególnych pinów w kostce, pierw zasilanie-czerwony, żółty-podtrzymanie, czarny-masa Na czerwonym było 12V, na Zółtym było 12V, a na czarnym 8V, co to oznacza? Czy są to prawidłowe wyniki? Nie wiem jak sprawdzić czy radio jest sprawne Pierwsze dwa połączenia: [link wygasł] Masa-karoseria : [link wygasł]
Kamperem na wakacje - poradnik dla początkujących Podróż kamperem jest porównywana do żeglowania na pokładzie jachtu. Przez wielu jest to uznawane za jeden z najlepszych sposobów na spędzenie wakacji. Na szczęście nie trzeba być właścicielem dobrze wyposażonego ...
Bezpieczni rowerzyści Rower staje się coraz bardziej popularnym środkiem transportu, a rowerowe wycieczki ulubioną formą spędzania wolnego czasu. Nie brakuje również ludzi, którzy na rowerze realizują swoją sportową pasję. Tymczasem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.