Witam kupiłem radio alpine ute-200bt do golfa 4 ale okazało się że nie mam tej ramki, więc mam pytanie czy kupie to gdzieś na internecie czy musze jechać i szukać na złomie ?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Być może kupował używane radio i sprzedawca nie dołączył tej ramki. Jeżeli tak to zapytaj sprzedawcę czy ją ma i mógłby ci wysłać.
Można też kupić uniwersalną ramkę ale może być tak że trzeba będzie w niej lekko przerabiać pod zaczepy otwory żeby radio się w niej dobrze trzymało. Nie jest to trudne ale trzeba poświęcić na to trochę dodatkowego czasu.
Potrzebna edukacja na temat systemów bezpieczeństwa czynnego Producenci samochodów przewidują, że w ciągu najbliższych lat na rynku pojawią się zaawansowane systemy zautomatyzowanego prowadzenia o znacznie szerszym działaniu niż obecnie. Jednak nowe badania pokazują, że wielu ...
Toyota C-HR będzie pierwszym samochodem elektrycznym Toyoty w Chinach Do 2020 roku Toyota wprowadzi na chiński rynek 10 nowych zelektryfikowanych modeli. Na targach motoryzacyjnych w Pekinie marka zaprezentowała Corollę i Levina w wersji plug-in hybrid, które zadebiutują w Chinach w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.