Reduktor

17 Mar 2009, 23:19

witam mam problem bo w serwisie auto gazu chca za nowy reduktor 350zł a na allegro znalazłem za 220zł tej samej firmy tylko nie wiem czy bedzie sie nadawał i czy moge sam zmienic?
rajlulus
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

18 Mar 2009, 01:45

Jasne, że możesz sam zmienić. Pamiętaj tylko, że warsztat zmieniając ci reduktor sprawdzi w cenie także przewody wodne, filterek, wyreguluje samochód i udzieli gwarancji na naprawę.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

18 Mar 2009, 06:38

dokładnie popieram ja tez zapłaciłem za nowy reduktor w warsztacie 450zl z zalozeniem a na allegro sa one po 300 ale nie ma gwarancji ze bedzie dzialal a tu mam 1rok gwarancji a tak musial bym sobie jeszcze doliczyc regulacje koszt naprawy a w dodatku mam darmowe regulacje co 2000km
adas080988
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chorzów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Prestiżowa nagroda "Red Dot" dla samochodu Skoda Rapid
    SKODA Rapid otrzymała prestiżową nagrodę "Red Dot" przyznaną za wzornictwo. 37 ekspertów z jury konkursu "Red Dot Design Award" przyznało jedną z bardziej pożądanych nagród modelowi Rapid. Auto wyróżniono ...
    A2, że bezpiecznie! - program poprawy bezpieczeństwa
    SZKOŁA AUTO SKODA wspiera społeczno-edukacyjny program poprawy bezpieczeństwa na autostradach "A2, że bezpiecznie! ". Program stanowi inicjatywę Autostrady Wielkopolskiej, a jego celem jest propagowanie wiedzy na temat zasad ...