Rejestrator jazdy do 300zł

08 Gru 2014, 10:24

Jaki możecie polecić? na kartę ? Prestigo opłaca się?
janusz568
Nowicjusz

Auto: Audi

08 Gru 2014, 22:03

Mnie osobiście się sprawdza Legato piccolo, mały, jakość full hd i na karte. Cena 350 zł
szofik
Nowicjusz

Auto: seat alhambra

28 Gru 2014, 10:18

Witam serdecznie.
Chciałabym wyposażyć swój samochód w kamerkę, ostatnio miałam stłuczkę nie ze swojej winy, gdybym miała rejestrator pewnie nie dostałabym mandatu. Co polecacie? Marzy mi się jeszcze porządny zestaw nawigacji, ale nie wiem czy nie będzie tego na szybie "za dużo". Kamerka cenowo powinna się mieścić w 300 PLN :)
AgaK
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 07 2002
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Renault
Silnik: 2,0
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2003

28 Gru 2014, 13:38

hej

ja bym poleciła w cenie kolo 300 zł albo Legato Piccolo za nieco ponad 300 zł albo Blacksys cf-100 też za nieco ponad 300 zł. Obie sprawdzone. Poza tym jest jeszcze masę tańszych brandów gdzie3 wybór jest spory.
szofik
Nowicjusz

30 Gru 2014, 09:41

A w takiej cenie to naprawdę dobre są te kamerki? Bo mam mieszane uczucia szczerze mówiąc.
AgaK
Nowicjusz

30 Gru 2014, 23:05

Wszystko zalezy od budzetu, jak jest wiekszy to zdecydowanie warto dolozyc i kupic cos lepszego jak np Mio mivue 538, 568, czy legato tabto2, albo blacksysa model cf-100 z full hd.
Jak nie ma za duzo kasy na rejestrator to pozostaja te pierwsze o ktorych pisalam.
szofik
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Tuning samochodowy - w tym sklepie znajdziesz wszystko
    Części do tuningu samochodowego muszą być wykonane z najwyższą starannością i wytrzymywać duże obciążenia. Mają poprawić, a nie pogorszyć parametry auta. Dlatego szukając podzespołów, warto zwrócić się do fachowców ...

07 Sty 2015, 10:47

Zdecydowałam się na taki zestaw, znajomy mi polecił LC-TCC-1280

LC-TCC-1280 to zestaw dwóch kamer samochodowych z rejestratorem cyfrowym, które skonstruowano specjalnie z myślą o monitoringu wnętrz pojazdów (samochody osobowe, ciężarowe, autobusy, itp.), zdarzeń drogowych przez przednią i jednocześnie tylną szybę oraz wielu innych zastosowań. Każda kamera samochodowa zestawu LC-TCC-1280 oferuje materiał wideo w rozdzielczości 1280x480 pikseli z prędkością 30 klatek na sekundę. Obie kamery zapewniają kąt widzenia na poziomie 53°. Wbudowany w rejestratorze monitor LCD 2", pozwala na podgląd wizji w trybie na żywo.

Dwie kamery samochodowe z rejestratorem i wyświetlaczem LCD
Materiały wideo w rozdzielczości 1280 x 480 pikseli
Wbudowany wyświetlacz LCD 2"
Solidny uchwyt z przyssawką
Zapis materiałów wideo na karcie pamięci SD/SDHC/MMC
Maksymalna pojemność karty pamięci do 32 GB
Łatwy eksport nagrań poprzez złącze USB
AgaK
Nowicjusz

29 Wrz 2018, 07:45

Panowie a co z Xiaoyi Yi Dash? Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale testach wypada ok, przedział cenowy też pasuje.

Pytam o nią również dlatego, że sam szukam rejestratora jazdy w tych pieniądzach.
yeti16
Nowicjusz

Auto: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.0 145KM
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008