Jak trwoga to do Boga
Najpierw się przychodzi do forumowiczów, a na końcu do ASO.
Kupa kasy wywalonej w błoto moim zdaniem...przewodów WN i świec sie nie wymienia tylko SPRAWDZA(a później ewentualnie wymienia). Podobnie z regulatorem ciśnienia paliwa, ciekawe czy w ogóle sprawdzali jakie jest ciśnienie paliwa(?) No ale dobra, już nie dobijam leżącego
Powiedz mi jak się zachowuje samochód podczas jazdy? Zwłaszcza gdy jest zimny bo to mnie najbardziej interesuje...czy od razu po starcie szarpie? Czy na przykład pierwszy kilometr sobie przejeżdżasz elegancko a dalej jest coraz gorzej? Jakie ma obroty zaraz po starcie? Piszesz, że szarpie...w całym zakresie obrotów szarpie? Czy np do 2tys obrotów ciągnie źle a potem dostaje skrzydeł? Po tych 3km jak zgaśnie to daje się znowu zapalić? Łapie coś trochę? Czy dopiero jak już ostygnie to daje się odpalić?
Musisz zacząć od sprawdzania rzeczy które Cię nic nie kosztują(albo bardzo mało) bo pójdziesz na dziady w tym tempie
Mi taki opis niemal w 100% pasuje do czujnika temperatury. Auto zachowuje się tak jakby cały czas chodziło na "ssaniu". Przez 3km jest dobrze, a potem jak się rozgrzeje to już ma za dużo paliwa i gaśnie. To by również wyjaśniało większe zużycie paliwa i siwy dym. Ale wątpię żeby byli tak tępi w ASO i na to nie wpadli. Jutro posiedzę nad instrukcją "Sam Naprawiam" do tego, a przez ten czas to odpowiedz na te wszystkie pytanie które zadałem
![Twisted Evil :twisted:]()