Witam. Szukam auta dla 5 osobowej rodziny. Najlepiej kombi i obowiązkowo diesel. Obecnie jeżdżę e91 330d i w sumie jeździł bym dalej gdyby nie to że po włożeniu 2 fotelikow na tył trzeci dzieciak siedzi ściśnięty jak sardynka. Wysokie auta typu galaxy czy Alhambra ani trochę mi się nie podobają. Myślałem że może zostać przy marce i kupić f11 530d/535d bądź a6c7. Patrząc na ogłoszenia to w moim budżecie jeśli miało by być v6 to tylko przedlift. Z racji że nigdy nie miałem audi miałbym kilka pytań jak to wygląda z awaryjnością i utrzymaniem diesli 2.0 i 3.0. Która jednostka i skrzynia najmniej awaryjne. Ewentualnie co jeszcze warte uwagi żeby miało komfort jazdy niegorszy niż obecną beemka. Spalanie raczej nie istotne czy to będzie na trasie 6 czy 9litrow ON.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione? Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.