Rodzynki otomoto i allegro

28 Sie 2014, 14:19

Tego Seja za 7700zł już kiedyś tu wrzucałem.

[link do oferty na Olx wygasł]

"Pełny wtrysk" i "nakładki ochronne z plastyku" :D
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

28 Sie 2014, 15:44

To on go nigdy nie sprzeda w tej cenie.. :shock:
CC to jakiś ulep.. malowane to chyba w szopie...

Tu kolejne SC, ciekawy opis.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

29 Sie 2014, 20:28

Widziałem to.

Takiego rzęcha to nawet ja handlarz po odpicowaniu bym za tyle nie sprzedał, a on próbuje w takim stanie za tyle go opchnąć. Nie ma szans.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

29 Sie 2014, 23:10

A masz coś teraz na handel?
Koniu
Forumowicz VIP

30 Sie 2014, 07:42

Na oku mam, planuję kupić.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

30 Sie 2014, 13:20

P.S. nie zdążyłam go porządnie wypucować przez fotkami więc nie przejmujcie się jakimiś mazami

Te mazy to chyba złażący lakier na masce :lol:
Ha! A co więcej [tutaj ciekawostka] holował takie auta jak: Audi A4 (combi!) , Renault Laguna czy Ford Fiesta!

Jest to istotny argument przemawiający za kupnem tego egzemplarza. Kupujcie ludzie, bo zarzynałem go ciągnąc na holu dwa razy cięższe auta. A przy okazji, tak mi się z tym skojarzyło:

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ale jeśli chodzi o cenę, to jest wart może z siedem stów.
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Nowe obowiązki na przejściach dla pieszych
    W ubiegłym roku na przejściach dla pieszych straciło życie 197 osób. Bezpieczeństwo ma poprawić przepis, który wszedł w życie 1 czerwca br. Wprowadza on pierwszeństwo przed pojazdem dla pieszych wchodzących ...

30 Sie 2014, 15:23

Geniodekt napisał(a):Jest to istotny argument przemawiający za kupnem tego egzemplarza. Kupujcie ludzie, bo zarzynałem go ciągnąc na holu dwa razy cięższe auta.

No dokładnie. "Antyreklama" całkowita.
Sprzęgło, silnik, przeguby musiały sporo na tym ucierpieć.

Indyjska precyzja, trwałość konstrukcji i spasowanie szpar to poezja :D [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

A tu prosze zwrócić uwagę na "wypasioną" konsolę środkową i ten zegarek :lol:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

30 Sie 2014, 20:23

- Halo, dzień dobry. Chciałem się zapytać o auto z ogłoszenia.
- JAKIE AŁTO ?
- Brilliance BS4
- A TAK, PRZYJEŻDŻAJ PAN, FULL OPCJA, PALI PINĆ LITRÓW GAZIKU NA STO, DO DROBNYCH POPRAWEK BLAHARSKICH
- Auto zostało sprowadzone ?
- TA, STASZEK MALINIAK, ZNA PAN NIE ? PRZYWIUZŁ SE Z NIEMIEC DLA RZONY, ALE NIBY ZA DURZY SIE OKAZAŁ DLA NIEJ MUWIŁA ŻE TRUDNO BENDZIE PARKOWAĆ.
- Dlaczego sprowadził akurat chińskie auto ?
- PANIE, TERA SZYSTKO CHIŃSKIE JE, JUZEK ŻEPA MI MUWIŁ ŻE NAWET TE BE-EM-WU TERA W JAKIŚ CHINACH ROBIO. A TO TAKIE NOWE I ŁADNE W ŚROTKU, ODPALA NORMALNIE TYLKO COŚ MOCY NIE MA, PEWNIE GAŹNIK MA DO WYREGÓLOWANIA.
- A co z tą kolizją ?
- A TO JESZCZE W NIEMCZECH SIE STALO, DZIADEK JEZDZIŁ TYLKO DO KOSCIOLA I NA SPOTKANIA KLUBU BYŁYCH CZLONKUF GESTAPO NO I JAKIŚ DŹECIAK MU KOPNOL PIŁKOM W DRZWI I TRZA TERAZ BENDZIE WYMIENIĆ TE DRZWI ALE WŁADEK ZAJONCZOWSKI, TEN ŁYSY SPOD JEDYNASTKI, ZNA PAN, MUWI RZE TO OD JELCZA BENDZIE PASOWAĆ

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

30 Sie 2014, 20:49

Też mam kieszenie w fotelach, tylko że moje wyglądaję elegancko a te jakieś takie rozciągnięte :lol:
Jestem ciekaw jak to jeździ :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

30 Sie 2014, 20:51

Geniodekt napisał(a):Halo, dzień dobry. Chciałem się zapytać o auto z ogłoszenia.
- JAKIE AŁTO ?
- Brilliance BS4
- A TAK, PRZYJEŻDŻAJ PAN, FULL OPCJA, PALI PINĆ LITRÓW GAZIKU NA STO, DO DROBNYCH POPRAWEK BLAHARSKICH
- Auto zostało sprowadzone ?
- TA, STASZEK MALINIAK, ZNA PAN NIE ? PRZYWIUZŁ SE Z NIEMIEC DLA RZONY, ALE NIBY ZA DURZY SIE OKAZAŁ DLA NIEJ MUWIŁA ŻE TRUDNO BENDZIE PARKOWAĆ.
- Dlaczego sprowadził akurat chińskie auto ?
- PANIE, TERA SZYSTKO CHIŃSKIE JE, JUZEK ŻEPA MI MUWIŁ ŻE NAWET TE BE-EM-WU TERA W JAKIŚ CHINACH ROBIO. A TO TAKIE NOWE I ŁADNE W ŚROTKU, ODPALA NORMALNIE TYLKO COŚ MOCY NIE MA, PEWNIE GAŹNIK MA DO WYREGÓLOWANIA.
- A co z tą kolizją ?
- A TO JESZCZE W NIEMCZECH SIE STALO, DZIADEK JEZDZIŁ TYLKO DO KOSCIOLA I NA SPOTKANIA KLUBU BYŁYCH CZLONKUF GESTAPO NO I JAKIŚ DŹECIAK MU KOPNOL PIŁKOM W DRZWI I TRZA TERAZ BENDZIE WYMIENIĆ TE DRZWI ALE WŁADEK ZAJONCZOWSKI, TEN ŁYSY SPOD JEDYNASTKI, ZNA PAN, MUWI RZE TO OD JELCZA BENDZIE PASOWAĆ
czasami mam wrażenie, że to ty piszesz zlomnika :mrgreen:
Ciekawe czy gdyby dać znaczki VW na Tate ten by się lepiej sprzedawał :naughty:
A tu taki Garbus [link do oferty na Allegro wygasł]
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

31 Sie 2014, 08:50

Koniu napisał(a):Jestem ciekaw jak to jeździ

Podobno fatalnie.

Piszą że;
" Kontrowersje wywołała stylistyka modeli BS6 i BS4, z powodu elementów przypominających modele marki BMW i Lancia oraz niskiej jakości wykonanie.
W 2007 roku niemiecki automobilklub ADAC przeprowadził testy zderzeniowe modelu BS6. Zaskoczeniem były bardzo niski wynik - model nie uzyskał żadnej gwiazdki. W styczniu 2009 "rozbito" również model BS4. Uzyskał on dwie gwiazdki. Tak słabe wyniki mogą utrudnić sprzedaż modelu na Starym Kontynencie i uzyskanie homologacji."
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

31 Sie 2014, 10:35

Pytaj o lakiego.. :naughty:
Koniu
Forumowicz VIP

31 Sie 2014, 14:12

A tu propozycja zamiany nie do odrzucenia. Można bardziej ją traktować z poczuciem humoru [link do oferty na Olx wygasł]
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

31 Sie 2014, 17:06

A tu bajkopisarz niezły. 6 litrów na 100km w A3 1.6 :lol:
[link do ox.pl wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

02 Wrz 2014, 21:22

[link do oferty na Olx wygasł] ogłoszenie wystawione kilkadziesiąt minut temu przed tym jak tam przed chwilą zadzwoniłem. Gościu już ze mną niechętnie rozmawiał bo podobno dzwoniłem jako ósma osoba i był zmęczony rozmową i powtarzaniem tego samego. Czyżby to był dosłowny tytułowy "rodzynek" na którego jest taki popyt przez napaleńców, fanatyków i innych handlarzy ? :o
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika