[link do oferty na Olx wygasł]
"Pełny wtrysk" i "nakładki ochronne z plastyku"

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
P.S. nie zdążyłam go porządnie wypucować przez fotkami więc nie przejmujcie się jakimiś mazami
Ha! A co więcej [tutaj ciekawostka] holował takie auta jak: Audi A4 (combi!) , Renault Laguna czy Ford Fiesta!
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Geniodekt napisał(a):Jest to istotny argument przemawiający za kupnem tego egzemplarza. Kupujcie ludzie, bo zarzynałem go ciągnąc na holu dwa razy cięższe auta.
czasami mam wrażenie, że to ty piszesz zlomnikaGeniodekt napisał(a):Halo, dzień dobry. Chciałem się zapytać o auto z ogłoszenia.
- JAKIE AŁTO ?
- Brilliance BS4
- A TAK, PRZYJEŻDŻAJ PAN, FULL OPCJA, PALI PINĆ LITRÓW GAZIKU NA STO, DO DROBNYCH POPRAWEK BLAHARSKICH
- Auto zostało sprowadzone ?
- TA, STASZEK MALINIAK, ZNA PAN NIE ? PRZYWIUZŁ SE Z NIEMIEC DLA RZONY, ALE NIBY ZA DURZY SIE OKAZAŁ DLA NIEJ MUWIŁA ŻE TRUDNO BENDZIE PARKOWAĆ.
- Dlaczego sprowadził akurat chińskie auto ?
- PANIE, TERA SZYSTKO CHIŃSKIE JE, JUZEK ŻEPA MI MUWIŁ ŻE NAWET TE BE-EM-WU TERA W JAKIŚ CHINACH ROBIO. A TO TAKIE NOWE I ŁADNE W ŚROTKU, ODPALA NORMALNIE TYLKO COŚ MOCY NIE MA, PEWNIE GAŹNIK MA DO WYREGÓLOWANIA.
- A co z tą kolizją ?
- A TO JESZCZE W NIEMCZECH SIE STALO, DZIADEK JEZDZIŁ TYLKO DO KOSCIOLA I NA SPOTKANIA KLUBU BYŁYCH CZLONKUF GESTAPO NO I JAKIŚ DŹECIAK MU KOPNOL PIŁKOM W DRZWI I TRZA TERAZ BENDZIE WYMIENIĆ TE DRZWI ALE WŁADEK ZAJONCZOWSKI, TEN ŁYSY SPOD JEDYNASTKI, ZNA PAN, MUWI RZE TO OD JELCZA BENDZIE PASOWAĆ
Koniu napisał(a):Jestem ciekaw jak to jeździ