04 Sty 2016, 17:17
Szanowni forumowicze,
Dziennie będę pokonywał nim 170 kilometrów. To jest, po 85 kilometrów w obie strony. Po przejechaniu trasy 85 kilometrów, samochód będzie stał, przez 4 do 8 godzin. Po czym czeka mnie jazda po mieście (na zimnym silniku) do 8 kilometrów z przerwami - to jest po przejechaniu 6 km w mieście, przerwa w jeździe na godzinę - po tym znów 6km i już bez gaszenia w trasę.
Priorytetem jest koszt auta. Zakładam, że wydam na uto 10 000 złotych, jednakże jeśli dołożenie do auta sumy 4 000 złotych ZNACZĄCO wpłynie na jego jakość - jestem na to gotowy.
Po drugie: Koszt eksploatacji i rodzaj silnika. Szanowni forumowicze, tutaj, pragnę nadmienić, iż nie posiadam żadnych preferencji co do rodzaju silnika. Tj, zależy mi wyłącznie na jak najmniejszych kosztach eksploatacji, zważywszy na to, że jestem studentem. Dlatego, jeśli uważacie Państwo, że Benzyna z gazem będzie lepszym wyborem od Diesla - w porządku.
Rejon: Preferowane miejsca zakupu auta to województwa: Mazowieckie, Lubelskie i Łódzkie.
Własne potrzeby:
- typ nadwozia - każdy za wyjątkiem coupé.
- kolor nie gra roli.
Z góry dziękuję, a korzystając z okazji, że nie dawno świętowaliśmy nowy rok, życzę Państwu szczęśliwego nowego roku! I jak najlepszych wspomnień z własnymi autami w roku 2016. Pozdrawiam serdecznie.