Samochód do 12 tysięcy

06 Sty 2011, 20:29

Wiem, że takich tematów było pełno ale ciężko mi znaleźć aktualny. Dlatego też zakładam temat który lubi być wałkowany, czyli co na pierwsze samochód. Szukam czegoś do 12 tysięcy w gazie/dieslu (tyle, że diesel w miarę mało awaryjny bo tam koszty są naprawy...). Może to być też samochód do 10 tysięcy, ale wtedy benzyniak, to sobie sam założę gaz. Szukałem i szukałem, ale wszystko albo cięeeżko bite, na szpachli, albo w samochód trzeba było na dzień dobry wsadzić 1/2 wartości. Teraz zniżam wymagania i szukam normalnych 4 kółek na uczelnię. Coś co mało pali i wygląda inaczej niż Fiat multipla ;D.
Pozdrawiam, Ruzzy
Ruzzy
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

06 Sty 2011, 20:34

Hmm:). Wydaje mi się że jak na uczelnie to Reno Clio wiele moich znajomych takowy sprzecior ma i naprawe fajnie np : [link do oferty na Allegro wygasł] . Moze jakieś audi a4?
Isa.Stasia
Nowicjusz

Miejscowość: Polski

06 Sty 2011, 20:43

Ta renówka którą podesłałeś ma tak ślicznie lśniący silniczek, że aż pokusiłbym się o jakieś ukryte wycieki ;D. Ale nad Clio myślałem...a co jeśli chodzi o polówkę 1.9 w sdi?
Ruzzy
Nowicjusz

06 Sty 2011, 20:48

Hmm. Wiesz;P Ja jestem młody;) Nie mam 18 lat więc ci wiele nie doradze ale widze co sie dzieje na swiecie;). Ta polówka chyba troszke tez bedzie palić. A moze Cytryne jakąś? Albo Merca. Ale wiesz co ci powiem? Tak od Serca. Mój ojciec ma Honde Civic 98r. W dieslu 1.6. 100+ koników . Idzie ładnie, mało pali, nie psuje sie zbytnio:) A i bokiem można latać:) Koszt takiego sprzętu 6-8 tyś;) Polecam Taka Honde. Honda Civic. Albo Accord
Isa.Stasia
Nowicjusz

06 Sty 2011, 20:51

W dieslu pali malutko, a sdi są strasznie mało awaryjne z tego co wiem, więc jest to po kosztach. Co do hondy to mnie nie denerwuj nawet xD. Dzisiaj byłem zobaczyć "cacko" za 11 tysięcy niby...gość chyba szukał głupka. Z tyłu w bagażniku szpachla, z przodu wybita cała maska...pełno rdzy i ogólna d..a.
Ruzzy
Nowicjusz

06 Sty 2011, 20:53

Nie oceniaj samochodu nigdy jak np 1 był zły. Bo 2 może byc Zajefajny. :)
Isa.Stasia
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen zmienia plany dotyczące sportu samochodowego
    Marka Volkswagen zmienia swoje plany dotyczące aktywności w sporcie samochodowym. Od 2017 roku Volkswagen będzie koncentrował się na nowych technologiach oraz dyscyplinach angażujących klientów. Po czterech latach ...
    Jak zaplanować bezpieczny wyjazd na urlop?
    Rozpoczął się czas wakacyjnych wyjazdów, a więc i zwiększonego natężenia ruchu. Wiąże się z tym niestety duża liczba wypadków drogowych, do których w ubiegłym roku najczęściej dochodziło w sierpniu, a ...

07 Sty 2011, 11:05

Isa.Stasia napisał(a):A i bokiem można latać:) Koszt takiego sprzętu 6-8 tyś;) Polecam Taka Honde. Honda Civic

Ciekawe jak? Na ręcznym to sobie możesz "latać"... tak samo jak deu tiko.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW