Samochód do 12 tysięcy

06 Sty 2011, 21:29

Wiem, że takich tematów było pełno ale ciężko mi znaleźć aktualny. Dlatego też zakładam temat który lubi być wałkowany, czyli co na pierwsze samochód. Szukam czegoś do 12 tysięcy w gazie/dieslu (tyle, że diesel w miarę mało awaryjny bo tam koszty są naprawy...). Może to być też samochód do 10 tysięcy, ale wtedy benzyniak, to sobie sam założę gaz. Szukałem i szukałem, ale wszystko albo cięeeżko bite, na szpachli, albo w samochód trzeba było na dzień dobry wsadzić 1/2 wartości. Teraz zniżam wymagania i szukam normalnych 4 kółek na uczelnię. Coś co mało pali i wygląda inaczej niż Fiat multipla ;D.
Pozdrawiam, Ruzzy
Ruzzy
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

06 Sty 2011, 21:34

Hmm:). Wydaje mi się że jak na uczelnie to Reno Clio wiele moich znajomych takowy sprzecior ma i naprawe fajnie np : [link do oferty na Allegro wygasł] . Moze jakieś audi a4?
Isa.Stasia
Nowicjusz

Miejscowość: Polski

06 Sty 2011, 21:43

Ta renówka którą podesłałeś ma tak ślicznie lśniący silniczek, że aż pokusiłbym się o jakieś ukryte wycieki ;D. Ale nad Clio myślałem...a co jeśli chodzi o polówkę 1.9 w sdi?
Ruzzy
Nowicjusz

06 Sty 2011, 21:48

Hmm. Wiesz;P Ja jestem młody;) Nie mam 18 lat więc ci wiele nie doradze ale widze co sie dzieje na swiecie;). Ta polówka chyba troszke tez bedzie palić. A moze Cytryne jakąś? Albo Merca. Ale wiesz co ci powiem? Tak od Serca. Mój ojciec ma Honde Civic 98r. W dieslu 1.6. 100+ koników . Idzie ładnie, mało pali, nie psuje sie zbytnio:) A i bokiem można latać:) Koszt takiego sprzętu 6-8 tyś;) Polecam Taka Honde. Honda Civic. Albo Accord
Isa.Stasia
Nowicjusz

06 Sty 2011, 21:51

W dieslu pali malutko, a sdi są strasznie mało awaryjne z tego co wiem, więc jest to po kosztach. Co do hondy to mnie nie denerwuj nawet xD. Dzisiaj byłem zobaczyć "cacko" za 11 tysięcy niby...gość chyba szukał głupka. Z tyłu w bagażniku szpachla, z przodu wybita cała maska...pełno rdzy i ogólna d..a.
Ruzzy
Nowicjusz

06 Sty 2011, 21:53

Nie oceniaj samochodu nigdy jak np 1 był zły. Bo 2 może byc Zajefajny. :)
Isa.Stasia
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[S] TT 8N 1,8T / 328Ci e46 / CLK 200K w208 / C70 I 2,4T
    Podstawowe kryteria zestawienia: - auto z nadwoziem coupe - benzynowy silnik o mocy ok. 200KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 1,8T - 225KM - BMW ...
    Sprinter 316 LGT zasilany benzyną i gazem LPG
    Sprinter 316 LGT (Liquefied Gas Technology), wyposażony w 4-cylindrowy silnik o zapłonie iskrowym o pojemności skokowej 1796 cm3, rozwijający moc 115 kW (156 KM) przy 5000 obr/min. Silnik mógł być zasilany benzyną ...

07 Sty 2011, 12:05

Isa.Stasia napisał(a):A i bokiem można latać:) Koszt takiego sprzętu 6-8 tyś;) Polecam Taka Honde. Honda Civic

Ciekawe jak? Na ręcznym to sobie możesz "latać"... tak samo jak deu tiko.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW