Witam. Postanowiłem się Was poradzić w sprawie mojego drugiego samochodu, który właśnie planuję kupić. Do tej pory jeździłem Hondą Civic 7, byłem z niej zadowolony, ale przyszedł czas na zmiany. Chciałbym teraz coś w dieslu, najlepiej z silnikiem 1.9. Słyszałem, że jest najmniej awaryjny. Oczywiście nie chciałbym być częstym gościem w serwisie... Fajnie by było jakby to był rocznik powyżej 2005. Z takich bajerów w środku to mogłyby być skórzane fotele ( jeżeli zmieści się to w budżecie), ale nie jest to warunek konieczny. Na samochód chcę przeznaczyć 22 000 zł.
Jak do tej pory rozglądałem się za czterema modelami: -Seat Leon 2 -Seat Ibiza 4 -BMW seria 1 -Alfa Romeo 159
Nie mam pojęcia co będzie dla mnie najlepsze. Jakie są Wasze propozycje?
Mocny, wytrzymały silnik - samochód do driftu Drugim istotnym elementem driftowozu jest silnik. Musi z łatwością wprawiać koła w ruch, dawać dużą moc, by nawet w poślizgu można było dogonić rywala i być niebywale wytrzymały. Moc samochodów driftingowych niejednokrotnie ...
Elektryczna jazda bez ładowania z gniazdka Brytyjski oddział jednej z wiodących marek zaprosił swoich klientów do przeprowadzenia szeroko zakrojonego testu samochodów hybrydowych. Okazało się, że samochody hybrydowe poruszały się na samym silniku elektrycznym ...
To ja bym odpuścił diesla oraz Ibizę. Diesel nie nadaje się do miasta a Ibiza na trasę. W Alfie tylko zwykłe 1.8 W Leonie w sumie nic nie polecę z benzyn... A co do BMW to jak znajdziesz 2.0 to można brać.
Mocniejsze jest 2.0 ma 6 garów a nie tylko 4, trwałość to też plus dla 2.0 bo 1.9 jest mniej trwałe i pogadaj sobie z naszym forumowiczem który kupił 318i E46 czyli mateo199214 on ci powie co sądzi o tym aucie bo twierdzi, że audi 80 i astra F są lepsze od tej beemki. Więc jak co to bierz 2.0 znajomy posiada i nie narzeka
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.