Witam szukam samochodu w segment c najlepiej benzyna i bez turbiny chce żeby było jak najmniej do psucia się.Najlepiej jakaś nawigacją itp patrzyłem na samochody w oko wpadły mi Chevrolet cruze 1.8 Dacie Sandero stepway 1.5 dCi Citroen C4 wersja od 2011 rok Najlepiej rok samochodu od 2009 rok
Cruze z twoich typów wydaje się najrozsądniejszym wyborem. Prosty silnik 1.8 łatwy do zagazowania. Nie jest to demon ale dość dynamiczny. Wygląd też ma świeży jeśli chodzi o sedana bo hatch wygląda jak Lanos po liftingu
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Demontaż klamki Porsche Cayenne Jak wymontować klamkę/wkładkę kierowcy w Porsche Cayenne II gen. Może wydawać się to proste a jednak wielu ma z tym problem. Należy zdemontować zaślepkę wewnątrz drzwi. Należy przygotować torx 20 i w pierwszej kolejności ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.