Samochód do 7tys. jaki kupić? Proszę o pomoc!

31 Paź 2010, 13:25

E36 czyli? ;D nie jestem w temacie może wychodzę na głupka no ale ! ;P

[ Dodano: 31 Październik 2010, 12:29 ]
chodzi Ci o BMW kurde chyba dużo pali i jakoś mi się dobrze to auto nie kojarzy bo części drogie... ;/
Damian1
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

31 Paź 2010, 13:35

Tak BMW E36,części nie są drogie na co drugim szrocie znajdziesz bo tego od zajebania jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Paź 2010, 13:39

no i mam problem bo chce coś fajnego kupić chodź wiem że za te pieniądze to zbytnio nic nie kupie ale tylko na tyle moge sobie pozwolić;/ a zresztą na pierwszy samochód to i tak dużo... ta honda mnie kusi ale też Renault Megane chociaż z tego co się znam to boję się to kupić bo podobno strasznie się psuję i nie opłaca się chociaż wszystkim ludzie jeżdżą :)
Damian1
Nowicjusz

31 Paź 2010, 13:40

Nie wiem co mógłbym Ci doradzić :p hmmm ja od zawsze miałem zwichrowane gusta na temat samochodów. Jak parę lat temu zdałem prawko, to wszyscy albo E36 albo Calibry a ja sobie wtedy VW T4 kupiłem :P I dlatego fajne autko Ci chcę pokazać... właśnie to te moje zwichrowane gusta :) tylko proszę się Panowie nie śmiać ... Kurka myślę czy by go sam nie wziąść na niedzielne wypady :D [link do oferty na Allegro wygasł]

P.S A tak na poważnie to Hania jest najlepszym wyborem wg. mnie, tak jak Ci pisałem wcześniej.
Ostatnio edytowany przez MordaS13, 31 Paź 2010, 13:44, edytowano w sumie 1 raz
MordaS13

31 Paź 2010, 13:44

O Człowieku sam bym takim czymś pośmigał ! ;D chyba Cię ubiegnę i go kupię pierwszy ! ;D jak dla mnie fajne autko troszkę śmieszne :)
Damian1
Nowicjusz

31 Paź 2010, 13:45

Dojebany ten trabi :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe Audi S3 Sportback - oszczędne, szybkie i komfortowe
    Moc 221 kW (300 KM) i moment obrotowy 380 Nm, sprint od zera do 100 km/h w pięć sekund – nowe Audi S3 Sportback oferuje najlepsze osiągi w swojej klasie. Charakteryzuje się też wzorcową efektywnością: silnik 2.0 TFSI ...
    Najdziwniejsze pomysły motoryzacyjne ostatnich lat
    Tegoroczne edycje targów motoryzacyjnych pokazały, że producenci samochodów podczas prac koncepcyjnych wciąż poszukują niestandardowych rozwiązań. Które z nich okażą się trafne, zweryfikuje czas. Eksperci ...

31 Paź 2010, 13:53

ale ja nadal nie wiem na co się zdecydować ;/
Damian1
Nowicjusz

31 Paź 2010, 13:58

Wiesz my Ci możemy gdybać tak bez końca... Najważniejsze jest to żebyś to Ty czuł się dobrze w środku za kierownicą twojego nowego nabytku.... Pojeździj, pooglądaj, porównaj i kup :)
MordaS13

31 Paź 2010, 14:01

no ale mówicie honde civic a co jeszcze mam patrzeć BMW nie chce to smoki dużo palą a Carisma to najmniej Japońskie auto podobno jakie wyszło...
Damian1
Nowicjusz

31 Paź 2010, 14:02

Audi 80 B4,VW Vento,VW Passat B4,Fiat Brava??
Barol
Awatar użytkownika

31 Paź 2010, 14:22

Wszystko duże ja chce coś małego żeby w nic nie walnąć na samym początku jakiś heczbek :)
Damian1
Nowicjusz

31 Paź 2010, 14:30

Tobie trudniej dogodzić niż mojej dziewczynie hehehe :mrgreen: :mrgreen: Może takie cuś by cię interested.... Mitsubishi COLT [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] hmmm nie wiem czy francuzy Ci podchodzą ale saxo jest w miarę dobrym samochodzikiem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo Toyote Paseo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

P.S Jeszce ALMERKA [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
MordaS13

31 Paź 2010, 14:40

Ewentualnie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

31 Paź 2010, 15:54

Dzięki bardzo ! ;) pomyślę nad tym wszystkim i wybiorę coś dla Siebie ! ;D jeszcze razz dziękuje :)
Damian1
Nowicjusz