Witam!
Mam zamiar zakupić samochód używany, rodzinny do 20 000-22 000 zł. Raczej chciałbym sprowadzić zza granicy. Zastanawiałem się nad Mazdą 6 i Oplem Vectrą C, ale nie wiem czy znajdę takie w podanej cenie. Proszę o pomoc i zasugerowanie samochodu. Jakie opłaty będę musiał uiścić w wypadku sprowadzania samochodu?
Raczej będzie ciężko za 20tys. A co myślisz o Passacie B5? Z czystym sumieniem mogę polecić to auto z 1.9 130km. Przykład: [link do oferty na Allegro wygasł]
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Co powinien zrobić świadek wypadku? W ramach cyklu Piątek ze Szkołą Auto, prezentujemy kolejny materiał dotyczący bezpieczeństwa na drodze. W tym tygodniu instruktorzy doradzają, jak zachować się będąc świadkiem wypadku. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.