Samochód z tańszej pułki a ciekawy i mało problemy

08 Wrz 2010, 19:24

Witam widzę że na forum przeważają tematy w których zadawane są pytania o tani samochodu w przedziałach około 4-6tyś.

Chciałbym żebyście wypisywali tu swoje propozycje samochodów w tym przedziale cenowym.

Najlepiej jak by to wyglądało w taki sposób że wypisujecie dany model samochodu w danym silnik jaka wersja czy PB/LPG/ON i dla kogo ten samochód polecacie.

Myślę że to będzie przydatne dla wielu osób;)

Chyba że się mylę to temat do zamknięcia;)
Go Faster
Początkujący

Miejscowość: mazury

08 Wrz 2010, 19:54

Mylisz się.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

08 Wrz 2010, 20:14

Nie ma sensu, taka lista by szła w nieskończoność
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

08 Wrz 2010, 20:25

Dyslektyku przeczytaj zanim coś napiszesz :arrow: https://www.forumsamochodowe.pl/dyslekty ... t24026.htm
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

11 Wrz 2010, 12:16

"pÓłki" jak już ;]
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Konin

11 Wrz 2010, 14:06

Myślę,że to zbyt rozległe byłoby zagadnienie więc lepiej podpowiadac w konkretnych przypadkach.Każdy oczekuje bowiem czegoś innego od poszukiwanego auta.Jedni chcą tanio jezdzić i naprawiać,a inni szybko przyspieszać...Jednym odpowiada kombi,a drugim małe miejskie pudełko...Tak więc taki temat byłby zbyt dużym uogólnieniem zagadnienia.

Z drugiej strony trochę nie podoba mi się forma ataków na autora tematu.Człowiek chciał dobrze i wykazał inicjatywę,a tu dostał kontrę w zbyt prostacki sposób. :???:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Mirage
    Mitsubishi Mirage jest produkowany od marca 2012 roku w nowej fabryce Mitsubishi w "Laem Chabang Industrial Estate " w prowincji Chonburi w Tajlandii – trzecim zakładzie firmy MMC w tym strategicznym państwie – ...